"Da li se javljaju?" Ministar Dačić otkrio šta ga je pitala sestra ubijenog policajca

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Faton Hajrizi likvidiran je od strane policije nakon što je ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je, u gostovanju na Kurir televiziji, otkrio šta ga je pitala sestra ubijenog policajca Nikole Krsmanovića.

- Pitala me je sestra policajca koji je ubijen, da li se javlja porodica ovog sa Kosova koji je ubio njenog brata, da li izražavaju saučešće. Rekao da ne samo da ne izražavaju saučešće. nego da ga slave što je ubio našeg policajca. Ona žena kaže, ja bih im izjavila saučešće.. Ona bi izjavila saučešće ljudima zbog smrti sina, koji je ubio njenog brata. Onda neko kaže to nema veze sa politikom i terorizmom. Oni to zloupotrevljavaju - zaključio je Dačić.

Pripadnici MUP Srbije, podsetimo, likvidirali su Fatona Hajrizija u petak u blizini Loznice, nakon što je u sredu uveče ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukodlak

    23. jul 2024 | 11:00

    Zar još uvek verujete u čuda ???Sve dok je dole KFOR, i EU kroji njinu politiku ,oni će biti ovakvi?Naravno posle NJIH ,uvek će biti pojedinačnih,incidenata i ispada ?!!!!!

  • Lapovo

    23. jul 2024 | 12:52

    Pojeli bi ga psi u nekom azilu da se ja pitam .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA