Vlasnik auta koji je bez vozača pregazio Jelenu (28) na Vračaru objasnio šta je uradio minut pre nesreće

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 21

Prvo u devojku, pa zatim u dva automobila koja su bila parkirana niz ulicu je udario auto u kom nije bio vozač

Beogradska policija obavila je razgovor sa vlasnikom automobila N.M. (30), koji je u nedelju oko 22 sata na Vračaru, pregazio Jelenu A. (28) i oštetio dva vozila, saznaje "Telegraf.rs".

Prema našim informacijama, devojka je u Urgentnom centru na Odeljenju neurohirurgije gde su joj lekari konstatovali teške povrede glave i tela. Kako samo saznali, ona ima prelom lobanje, krvarenje na mozgu i prelom prišljena.

Nezvanično, N.M. je parkirao svoje vozilo "folksvagen polo" ispred zgrade na Vračaru i ušao u nju. Negde oko 22 sata začula se buka i zapomaganje ljudi. Automobil, koji najverovatnije, nije bio dobro obezbeđen krenuo je niz Ulicu Velimira Bate Živojinovića.

Prvo je udario u devojku, pa zatim u dva automobila koja su bila parkirana niz ulicu.

Kako saznajemo, N.M. je izjavio da je parkirao svoj automobil ispred zgrade i da je ušao u nju. To je uradio neposredno pre tragedije.

Policija je obavila razgovor i sa svedocima ovog nemilog događaja.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar policije Hrvatske objasnio uzroke masakra u Daruvaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ććć

    23. jul 2024 | 09:26

    Ovaj ništa nije objasnio !!! Primetio sam da ovi novopečeni vozači parkiraju tako što povuku ručnu i ostave vozilo u leru🤷 A, ja ceo život ostavljam u brzini.Na nizbrdici u rikvercu.Na uzbrdici u prvoj brzini.Plus ručna naravno.Dali ih u školama uče ili ne znam šta je u pitanju,ali to nije bezbedno i tačka.

  • Eto I tako nam narod gine

    23. jul 2024 | 08:33

    Ono sto sam gledao u ponedeljak ogranicenje 60 km, puna linija siledzija pretice tri auta iz suprotnog pravca dolazi auto kako je ovaj izbegao sudar ni sam neznam mogu reci da kod nas samo sila radi

  • mimi

    23. jul 2024 | 08:58

    Hocemo konacno saznati,da li je povukao rucnu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA