Kabrioletom sleteo sa nadvožnjaka i poginuo: Strašna nesreća u Leskovcu

 
J. V.
J. V.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Dve osobe su povređene * Na terenu su policija, vatrogasci i hitna pomoć

Sa uskog i veoma frekventnog nadvožnjaka ispred naselja Ančiki kod Leskovca sleteo je danas mlađi vozač kabriloeta i sa visine od nekoliko metara pao na livadu i pri tom je jedna osoba poginula, a dve povređene, navodi Jugmedia. Informacija je potvrđena iz PU Leskovac.

Prizor na licu mesta je stravičan, navodi Jugmedia. Saobraćaj je zaustavljen i napravila se velika kolona prema Ančiki, a na starom auto-putu, preko koga se nalazi nadvožnjak, saobraćaj se odvija jednom trakom.

Na licu mesta su hitna pomoć, policija i vatrogasci.

Nejasno je kako je do tragedije došlo i da li je poginuo mladić koji je vozio ili njegov suvozač. Ekipa hitne pomoći pruža jednom od povređenih prvu pomoć.

Na ovom istom mestu nižu se saobaćajne nezgode i nesreće, samo zbog toga što iz širokog bulevara, gde se vozi brzo, naletite, uz blagu krivinu, u tesan kolovoz nadvožnjaka, a ako pri tom niste znatno smanjili brzinu, eto nesreće.

(Telegraf.rs)

Video: Stravičan udes na Novom Beogradu, vozilo otkinulo banderu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • b

    23. jul 2024 | 16:13

    tu je ko zna koliko ljudi nastradalo a da nece da prošire nadvožnjak koji nema ni trotoar a pešaci i bicikliste prolaze neprekidno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA