Došao u policiju u Zemunu da prijavi nestanak druga, pa završio iza rešetaka: Filmska priča hapšenja

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Okrivljeni D.P. je pristupio u PS Zemun kako bi prijavio nestanak svog druga M.K., da bi nakon legitimisanja od strane policijskih službenika utvrđeno da je za D.P. raspisana potraga, a da je M.K. već uhapšen

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je od strane policijskih službenika PS Zemun obavešten da je uhvaćen D.P. (38) za kojim je bila raspisana potraga, koji je u saizvršilaštvu sa okrivljenim N.Ž. (30) i okrivljenim M.K. (41) izvršio krivično delo krađa.

Okrivljeni D.P. je pristupio u PS Zemun kako bi prijavio nestanak svog druga M.K., da bi nakon legitimisanja od strane policijskih službenika utvrđeno da je za D.P. raspisana potraga, a da je M.K. već uhapšen.

Po nalogu javnog tužioca policijski službenici PS Zemun su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog D.P. zbog krivičnog dela Krađa u saizvršilaštvu za koje je osnovano sumnjiv da je izvršio dana 10.07.2024. godine na taj način što je iz dve zgrade u Zemunu oduzimao tuđe pokretanje stvari čija je vrednost, prema navodima oštećenih, ukupno oko 90.000 dinara.

Na saslušanju pred javnim tužiocem se branio ćutanjem, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije krivično osuđivano, pretežno zbog izvršenja imovinskih krivičnih dela, na predlog Trećeg osnovnog suda u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA