Poznato stanje devojke (28) koju je pregazio auto bez vozača na Vračaru! Povrede su strašne

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Vozač "folksvagena" parkirao je auto i ušao u zgradu

Devojka J.A. (28) nalazi se u Uregentnom centru u Beogradu u teškom stanju i životno je ugržena nakon što ju je na ulici "pokosio" automobil bez vozača, saznaje "Telegraf.rs".

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 22 sata na Vračaru.

- Pacijentkinja je u teškom opštem stanju, ima životno ugrožavajuće povrede glave i kičme, intubirana na mehaničkoj ventilacionoj potpori - kažu iz bolnice.

Kako je  "Telegraf.rs" prvi objavio, devojka je išla Ulicom Velimira Bate Živojinovića kada je na nju naleteo automobil "foksvagen polo" u kome nije bio vozač! Prema rečima svedoka, bukvalno je prešao preko njenog tela i nastavio put dalje.

Kako "Telegarf.rs" saznaje, automobil se zatim "zakucao" u još dva vozila.

J.A. su konstatovane teške povrede glave i kičme.

Nezvanično, vozač "folksvagena" parkirao je auto i ušao u zgradu.

Međutim, N.M. (30) navodno nije podigao ručnu kočnicu i vozilo je samo krenulo.

O slučaju je obaveštena policija i tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Video: Svečana promocija polaznika 44. klase COPO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.

    22. jul 2024 | 16:10

    Ajoooj pameti moja i muskih glava...U Grckoj skoro, ali veoma cesti dogadjaji, rano ujutro otac trebao da odvede dete rodjeno u vrtic. On je parkirao auto sa detetom i presao u sluzbeni auto...Naravno, dete se na 80c u kolima ugusilo. Kada je majka otisla u vrtic da preuzme dete, rekose da nije dovedeno...Otac se izjasnio da je zurio i ZABORAVIO da mu je dete u kolima, MAGARAC OD 40.godina. Ovaj nas domaci MAGARAC, zaboravio da povuce rucnu...PA GDE VAM JE PAMET, ovo sto citam svaki dan po Srpskim putevima je i vise nego jezivo!!! CINJENICA; LOSI INSTRUKTORI, PLACENE DIPLOME, PIJANIH VOZACA, LOSE KONTROLE NA PUTEVIMA, MALE KAZNE= JAVASLUK SIRIH RAZMERA!!! Boze smiluj se i spasi ovu neduznu mladu devojku, ovog nema u Ugandi...🙏🙏🙏

  • J. G.

    22. jul 2024 | 16:09

    Boze spasi je.

  • Novak

    22. jul 2024 | 15:59

    Jadna devojčica i ako ima boga podariće joj život. A oko 14i45h u ulici užički heroja br1 idem iz pravca nl. Norveških interirava u prolazu ispod škole dolazim kod zgrade br1 i kola idu prema meni stajem kola nastavljaju levo ka trotoaru i prelaze trotoar i počinju da se klate i staju. Povika budalo šta radiš kad ono u kolima nema niko. Ispod tog zida je obdanište da je preleteo...... Da je škola radila a tuda deca jure na odmoru da su bila ko zna šta bi bilo. Ja sam za dlaku izbegao smrt. Star sam imam75god i ajde mator ali povedite računa za mlađe vi milicija i komunalna milicija kako ljudi parkiraju kola i da li im je upravljač okrenut u suprotnu stranu nizbrdice. Da li su povukli ručnu menjač gde im stoji itd i taj prekršaj kažnjavati oduzimanjem dozvole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA