Ovo je Sava koji je poginuo kod Ćuprije: Sahranjen je danas, njegova maloletna devojka ne zna da je mrtav

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Savina devojka, maloletnica je u bolnici zbog povreda i opservacije, a ne zna da je Sava izgubio život

Sava Radulović (21), varilac iz Ćuprije koji je je poginuo u subotu oko 21 sat kada su sletili s puta, danas je sahranjen na gradskom groblju.

Porodica i prijatelji sa žaljenjem govore o stradanju trojice momaka u ovoj nesreći , a kažu da se radilo o mirnim momcima koji su te noći bili u gradu. Sava je do nedavno i taksirao i bio dobar majstor.

- Vozikali su se po gradu njih trojica, i sa njima su bile Savina i Strahinjina devojka. Obe su povređene. Zašto je Stefan izgubio kontrolu nad vozilom još se ne zna - rekla je rođaka nastradalog Save za Republiku.

Savina devojka, maloletnica je u bolnici zbog povreda i opservacije, a ne zna da je Sava izgubio život. Petoro mladih koji su zajedno sleteli sa puta su prema prvim rezultatima istrage konzumirali kanabis te večeri.

Podsetimo, sumnja se da je S. T. upravljajući automobilom marke "BMW" ćuprijskih registarskih oznaka iz pravca Senja prema gradu Ćuprija navodno, pod dejstvom droge i vozeći neprilagođenom brzinom izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta - navodi dobro obavešten izvor i dodaje:

- Od siline udarca prednji deo automobila "BMW" je potpuno smrskan. Od zadobijenih povreda mladić S. M. je preminuo je na licu mesta, dok je S. R. podlegao povredama na putu do bolnice. Maloletna putnica, stara 16 godina u saobraćajnoj nesreći zadobila je teške telesne povrede i ima brojne prelome.

Osumnjičeni vozač BMW-a takođe je, zadobio teške telesne povrede u vidu nagnječenja grudnog koša i on se kao i maloletnica nalazi u bolnici.

Istraga je u tRepublika)oku i ona će utvrditi sve detalje jezive saobraćajne nesreće u kojoj su dva mladića smrtno stradala.

(Telegraf.rs/Republika)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako nas spasiti

    22. jul 2024 | 15:08

    Gledam danas jedna sirovina vozi preko osamdeset kroz grad neku krsinu vozi dimi se za njim neznam da li se zapalio sta takvi rade na otvorenim u koloni od nekoliko kilometara pametnjakovici juce preticu kolonu zatvorili put iz suprotne strane autobus je kasno sigurno pola sata dok ne naidje milicija sve su im redom slikali tablice I tako raskrcili put.

  • Srki

    22. jul 2024 | 17:36

    Svi mirni i dobri, pa šta im onda bi odjednom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA