Veličaju Nikolinog ubicu, tetoviraju njegovo ime: Jezive objave na TikToku nakon ubistva policajca u Loznici

 
J. O.
J. O.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 18

Nakon ubistva graničnog policajca u Loznici, na društvenoj mreži TikTok sve je više profila sa imenom Fatona Hajrizija, na kojima ljudi, uz veličanje ubice, dele njegove fotografije i video snimke

Na društvenoj mreži TikTok se, posle likvidacije Fatona hajrizija, osumnjičenog za ubistvo graničnog policajca Nikole Krsmanovića u Loznici, pojavljuje se sve više objava u kojima korisnici te mreže veličaju Hajrizija.

Faton Hajrizi bio je osuđen jer je na Kosovu i Metohiji ubio ruskog vojnika, pripadnika KFOR i to tako što mu je oteo oružje, a potom pucao. Devet puta je bežao iz zatvora, poslednji put  6. jula. Nakon što ga je srpska policija likvidirala jer se opirao hapšenju, na TikToku se pojavio veliki broj profila sa njegovim imenom, na kojima se nalaze njegove fotografije i video snimci.

U objavama se nalaze i isečci iz intervjua, a u jednom od njih navodno je rekao da je "ugrabio kalašnjikov i odmah ubio ruskog vojnika na trgu Adem Jašari". Hajrizi je u itervjuima takođe govorio da se kaje zbog ubistva ruskog vojnika, ali ni u jednom momentu nije spomenuo da se kaje zbog oduzetog života, već je govorio o tome kako mu je mladost uništena jer ju je proveo u zatvoru, a "bio je inteligentan i dobar u školi".

Jedan korisnik TikToka objavio je dve fotografije Hajrizija, od kojih jedna aludira na ubistvo pripadnika KFOR i uz nju stoji natpis "prvi put je bilo tako lepo", a potom je podeljena fotografija na kojoj se nalaze Hajrizi i ubijeni policajac Nikola Krsmanović, uz natpis "morao sam to da uradim dvaput". Sa veličanjem ubice policajca tu se nije stalo, s obzirom na to da korisnici spomenute društvene mreže dele fotografije ubijenog policajca uz koje pišu: "Ja sam Barbi", dok se uz Hajrizijeve fotografije pojavljuju natpisi "Bojna glava". Takođe, na fotografije Hajrizija dodavali su slike lava.

Neki su otišli i korak dalje i istetovirali ime Fatona Hajrizija na ruci. Dok je jedan muškarac istetovirao Hajrizijevo ime uz natpis UČK (tzv. Oslobodilačka vojska Kosova - OVK), dok je jedan ispod Hajrizijevog imena istetovirao "clean killer" (čist, precizan ubica), što je naziv za ubistvo sprovedeno pucanjem u glavu.

@frizer_xhetistylee #fatonhajrizi #fyp #foryou #fy #kosovo #prizeren #frizerxhetistylee #design #uqk #ilirshaqiri ♬ original sound - 𝐋𝐀𝐁𝐈

Ne samo što na TikToku masovno veliča Hajrizi, već i u komentarima vređaju ubijenog policajca, njegovu porodicu, smeju se i naslađuju onim što se gododilo. Dok jedni izjavljuju saučešće Hajrizijevoj porodici, drugi tvrde da Hajrizi nije ubijen.


Podsetimo, Faton Hajrizi je pucao u dva pripadnika granične policije kada je na ulazu u Loznicu taksi vozilo u kojem je bio zaustavleno zbog rutinske kontrole. Ubio je Nikolu Krsmanovića (34), a ranio Vjekoslava Ilića (50). Nakon čega je pobegao.

Pronađen je dva dana kasnije u napuštenoj fabrici u blizini Loznice. Kako se opirao hapšenju i pucao na policiju, pripadnici policije su ga neutralisali.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokoš

    22. jul 2024 | 14:37

    Pa svi oni prolaze kroz Srbiju, skidati ih do gola pa pregledati, kao što oni naše kad idu na Gazimestan, oko za oko zub za zub

  • Jaca gr.

    22. jul 2024 | 14:13

    Od cega se pametan stidi, time se budala ponosi!!! Smatram da to rade iz razoga sto znaju da ce nam pronaci dugme, kad ono, pronasli....Ne objavljujte ovakve bljuvotine, one nemaju mesta nigde, tuzno je u ime mladog ubijenog policajca!!! Zasto nas je briga sta rade Albanske ubice, zlotvori, mafijasi svetskih razmera...Zalozite se bolje za bolju, lepsu i slobodniju Srbiju, menjajte podhitno zakone, sudstvo...Da nije pusten organizator Zoran R. kao laznjak Marko Markovic na slobodu 2019.god. osudjen na cak 8.god.zatvora u BEOGRADU, danas bi nas policajac granicar nesretni Mladic Krsmanovic BIO ZIV I BIO MEDJU NAMA!!! Dajte breee...🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  • DENI

    22. jul 2024 | 14:14

    Bakljave nista drugo i neznaju, prisesce im sve to kad dodje dan. popusice i kauboji jedanput.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA