Dobre vesti iz Novog Pazara: Dečak koga je udarila devojčica na zip lajnu nije u komi!

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nesreća se dogodila sinoć oko 20 sati u mestu Lukare

Jednogodišnji dečak koji je povređen u mestu Lukare, kod Novog Pazara, kada je na njega naletela četrnaestogodišnjakinja koja se spuštala zip lajno, u stabilnom stanju i nije u komi.

Nesreća se dogodila sinoć oko 20 sati u mestu Lukare u trenutku dok je dečak bio ispod zip lajna kojim se u tom trenutku spuštala devojčica.

Hitna pomoć je reagovala brzo i pružila prvu pomoć mališanu, a zatim je je prebačen u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde se, kako su mediji preneli, trenutno nalazi u kritičnom stanju.

“Dete je donešeno od strane doktorke koja je trenutno bila tamo na tom terenu, bez svesti i jako lošeg opšteg stanja tako da je bilo baš zabrinjavajuće. Međutim nakon preduzetih mera koje smo preuzeli na intenzivnoj nezi došlo je do malog poboljšanja. Obavljenja je kompletna dijagnostika, skener čitavog telaa, viđena su naprsnuća lobanje bez bilo kakvog krvarenja u mozgu tako da je posle terapije došlo do poboljšanja u toku noći. Dete je sa intezivne nege prebačeno na odjeljenje dečije hirurgije. Jutros je eto dobro, uzima hrane i ostaje nam dalje praćenje i dalja terapija. Dete je van životne opasnosti”, rekao je za A1, hirurg, Dragoš Vasović.

Prema informacijama koje smo dobili iz Opšte bolnice u Novom Pazaru dete će još neko vreme ostati ovde kako bi se pratilo stanje ali ono sto je najvažnije je da je beba van životne opasnosti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Tužne slike ubijenog Nikole: Umesto na svadbu, svi došli na grob

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA