Pretučen Amerikanac (20) u centru Beograda: Uhapšena tri napadača, dvojica su maloletni

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Dok je bio u društvu sa svojim drugovima, takođe Amerikancima, iz vozila su izašla 3NN lica koja su mu zadala više udaraca po glavi i telu.

U subotu oko 04.00 časova noću u Urgentni Centar je dovezen američki državljan R.J.C. (29) zbog povreda koje je zadobio ispred jednog hotela u ulici Kraljice Natalije.

Dok je bio u društvu sa svojim drugovima, takođe Amerikancima, iz vozila su izašla tri NN lica koja su mu zadala više udaraca po glavi i telu.

Kod povređenog su konstatovane lake telesne povrede, a brzom intervencijom policije kao napadači uhapšeni su V.T. (24), maloletni L.S. (17) i maloletni B.L. (17). 

Video: Anabela i Gagi nastupali zajedno posle 8 godina: "Zbližilo nas Markovo hapšenje, oprostio sam joj"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidak

    21. jul 2024 | 23:09

    Neobicno da kada god bude bilo kakav incident sa strancima policija za 2 h resi slucaj i privede domaca lica, sa druge strane kada par stotina navijaca seta sa motkama od 2 metra satima po gradu nijedan policajac ili kamera to ne zabelezi da mogu da se identifikuju.

  • Nina

    21. jul 2024 | 23:29

    Pre dve godine sam bila u Skadarliji i u jednom restoranu .Gosti sve englezi i Amerikanci njihovo ponasanje ne mogu recima da opisem.odvratno,odvratno,odvratno.Skadarlija nikad vise!

  • Ma

    21. jul 2024 | 23:26

    Jes kako da nou,izasli iz auta iz cista mira i napali dobrog coveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA