Ovo je BMW smrti, u kom je stradalo dvoje mladih: Otpali mu točkovi od udara, vozač bio pod dejstvom kanabisa

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 38

Vozilo je sletelo s puta

Mladići S. M. (21) i S. R. (21) iz Ćuprije poginuli su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, dok je maloletnica (16) iz njihovog automobila tom prilikom zadobila teške telesne povrede. "BMW" kojim je upravljao S.T. (21) potpuno je uništen, a on siline udarca sa vozila otpali su točkovi.

Prve fotografije sa lica mesta objavio je portal "Ćuprija net" na kojima se vidi da je vozilo potpuno zgužvano. Završilo je u njivi pored puta.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji zadržali su S. T. (21) iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe poginule, dok su on i još jedna osoba zadobili teške telesne povrede.

Udes Ćuprija, dvoje poginulih Foto: Ćuprija net

Kako se sumnja, on je sinoć oko 20.30 časova, na putu Ćuprija-Senje, upravljajući automobilom "BMW" izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta.

Od siline udarca prednji deo automobila "BMW" je potpuno smrskan. Od zadobijenih povreda mladić S. M. je preminuo je na licu mesta, dok je S. R. podlegao povredama na putu do bolnice. Maloletna putnica, stara 16 godina u saobraćajnoj nesreći zadobila je teške telesne povrede i ima brojne prelome.

S. T. je, kako je utvrđeno, sa probnom vozačkom dozvolom upravljao automobilom čija je snaga motora veća od dozvoljene za te vozače i pod dejstvom kanabisa, pa će protiv njega biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele993

    21. jul 2024 | 15:26

    "Odgovarajuce prekrsajne prijave", zar ne treba krivicna, ubio je dvoje ljudi?

  • Željko

    21. jul 2024 | 15:34

    Duga robija i trajno oduzeta vozačka dozvola!

  • S

    21. jul 2024 | 15:13

    Nista novo, samo tuzno i zalosno! Dokle god se roditelji ne opamete, zakon, drustvo...stradace mladi, njihova deca, a niko do njih samih nije kriv, za njihove unistene zivote! Boze, cuvaj tu decu u raju!🙏😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA