Ko je čovek na čiju kuću u Vinči je bačena bomba: Vlasnik je bokserskog kluba, na njega pucali pre 40 dana

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Tokom uviđaja u kući je pronađena i kašika

Na kuću Dalibora F. (40) u Vinči noćas je bačena bomba, a iako su u kući bili njegova žena i troje dece, na svu sreću niko nije povređen. Inače, Dalibor je odranije poznat policiji, a mediji su o njemu izveštavali i početkom juna.

Kako smo pisali, on je vlasnik bokserskog kluba. Na njega je u Kaluđerici pucala nepoznata osoba 12. juna 2024. godine, u prisustvu sina.

Dok je sedeo u svom automobilu i čekao sina da izađe iz prodavnice na njega je pucala osoba na skuteru i pobegla u nepoznatom pravcu, a policija i dalje traga za napadačem. Dalibor je tada zadobio prosterlnu ranu u laktu i zbrinut je na VMA, a kako se sumnja napadač je ispalio tri hica kroz otvoren prozor na kolima.

Samo 40 dana nakon toga, on je noćas ponovo napadnut kada je, oko jedan sat posle ponoći, bačena bomba na njegovu porodičnu kuću u Vinči. Na svu sreću niko nije povređen, ali je pričinjena velika materijalna šteta. Oštećena je betonska ograda kao i fasada kuće.

Tokom uviđaja u kući je pronađena i kašika od bombe.

I jedan i drugi slučaj prijavljen je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Inače, on je odranije poznat policiji i osuđivan je, o čemu svedoče i fotografije sa mreža na kojima se hvalio da je na suđenju.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA