Evo šta piše na bilbordu na kom se vijori slika Fatona Hajrizija kod granice: "Dve ruke i glava..."

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kako su ranije preneli albanski mediji, dve maskirane osobe postavile su ovaj transparent u cilju veličanja lika i dela ubijenog Albanca

Veliki poster Albanca Fatona Hajrizija, koji je ubijen u Loznici jer je prethodno upucao mladog policajca Nikolu Krsmanovića, postavljen je na mostu kod graničnog prelaza sa Srbijom u Merdaru.

"Dve ruke i glava za otadbžinu", stoji na posteru koji je osvanuo na graničnom prelazu.

Kako su ranije preneli albanski mediji, dve maskirane osobe postavile su ovaj transparent u cilju veličanja lika i dela likvidiranog Albanca.

Podsetimo, policajac Nikola Krsmanović je ubijen u sredu uveče, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica.

U vozilu je bio Faton Hajrizi , čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 puta bežao iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, otvorio je vatru. Nikola je pogođen u grudi, preminuo je.

Usledila je potraga za Hajrizijem, koji je ubrzo likvidiran. Otkriven je uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene slike.

Nikola je bio omiljeni momak u kraju, juče je sahranjen u rodnom mestu pored Loznice, a sahrani je prisustvovao Ivica Dačić, ali i mnogobrojne kolege, prijatelji i neutešna rodbina.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemad ns

    22. jul 2024 | 04:08

    pa kad nemaju stepu stepanovica,milisa obilica... nacija koja veliča teroristu kao heroja dovoljno govori o naciji sa kakvom imamo posla.terorizam je bolest,ako bog da da ih uskoro izlecimo zauvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA