Dačić: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije neće uputiti policajce u Republiku Srpsku

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Nećemo slati policajce u Republiku Srpsku kako to ne bi bio veštački razlog za napade na Srbiju i srpski narod,” izjavio je Dačić

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da, imajući u vidu da bošnjački političari u BiH od najnormalnije stvari policijske saradnje u turističkoj sezoni kreiraju političke spletke i pretnje, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije neće uputiti policajce u Republiku Srpsku, kako to ne bi bio veštački razlog za napade na Srbiju i srpski narod.

"Imajući u vidu da bošnjački političari u BiH od najnormalnije stvari policijske saradnje u turističkoj sezoni koja već postoji u celom regionu više od 10 godina, kreiraju političke spletke i pretnje, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije neće dozvoliti nikome da traži u ovome izgovore za sukobe i pripreme za rat", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Zato nećemo slati policajce u Republiku Srpsku kako to ne bi bio veštački razlog za napade na Srbiju i srpski narod,” izjavio je Dačić.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić: Naš herojski pripadnik Žandarmerije Miloš izašao iz bolnice nakon uspešne operacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA