"Nešto je šuškalo u dvorištu, to je bio Faton Hajrizi, krao bicikl": Komšinica otkriva detalje iz noći ubistva

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Komšija mi je rekao da je u toku noći čuo buku, kroz prozor nije video ništa, ali kada je upalio kameru video je da neko krade biciklu", objasnila je komšinica

Starija gospođa koja živi u Drinskoj ulici u Loznici, kod pruge, ispričala je za Telegraf.rs kako je protekla noć u kojoj je albanski terorista, koji je u sredu ubio mladog policajca Nikolu Krsmanovića, pokušao da pobegne preko Drine u Bosnu.

On je upao u kuću njenog komšije na Šabačkom putu.

"Komšija mi je rekao da je u toku noći čuo buku, kroz prozor nije video ništa, ali kada je upalio kameru video je da neko krade bicikl", objasnila je komšinica.

Kad je izašao iz kuće lopov je već pobegao šinama ka fabrici viskoze.

"Mi inače sedimo do kasno ispred kuće, pa mi je čudno da ga nismo videli, ali hvala bogu na tome", ispričala je komšinica, koja je potom otkrila da je policija bila i u njenoj ulici.

"Svratili su u našu ulicu, ali su se brzo okrenuli i otišli ka fabrici koja se vodi na istu ulicu, ali je u Banji Koviljači", dodala je.

Podsetimo, danas je sahranjen mladi policajac Nikola Krsmanović (34) a pogreb se održao u Jarebicama. Policajac je ubijen na dužnosti kada je tokom rutinske kontrole u njega pucao Faton Hajrizi u sredu uveče u Lipničkom Šoru, a njegovog kolegu Vjekoslava I. (50) ranio.

(Telegraf.rs)

Video: Sahrana mladog policajca Nikole Krsmanovića: U tužnoj povorci i najhrabriji plaču

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA