Uhapšen nasilnik koji je pretukao 3 navijača na Voždovcu: Odmah priznao krivicu, ide u zatvor na pola godine

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Potraga za saučesnicima

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim M.D. (24) zbog nasilničkog ponašanja na kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci, saznaje "Telegraf.rs"

Okrivljeni je priznao da je, u četvrtak oko 23.55 časova u Beogradu, u ul. Mis Irbijeve u blizini "Beo shopping centra" u grupi sa više za sada nn saizvršilaca drskim i bezobzirnim ponašanjem i izazivanjem tuče značajnije remetio javni red i mir.

Kako je "Telegraf.rs" juče objavio, u Urgentni centar primljeni su primljeni Aleksandar D. (24), Luka B. (24) i Aleksandar Đ. (33) sa teškim povredama glave i tela.

Nezvanično, povređeni su policijirekli da su se "šetali ulicom, da su iz mraka iskočili napadači, da ih ne poznaju niti znaju motiv obračuna". Ova informacija se proverava jer se na snimku koji je uzela policija vidi da su u tuči koršćene baklje i štangle.

Svi povređeni su van životne opasnosti.

Inače, u tuči su korišćene baklje, motke, a videli smo i neke šokantne kadrove, gde je neko od navijača kolima udarao druge na ulici i faktički su automobil koristili kao oružje.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, do sukoba je došlo zbog navijačkih grafita.

Navijači Zvezde su ofarbali deo kraja u crveno-belo, na šta su Grobari reagovali i prešarali im grafite.

Nakon toga, očekujući da će Zvezdini navijači ponovo da dođu, napravili su "sačekušu" i naoružali su se motkama.

Kada su Delije došle ponovo uveče da prepreve grafite, usledio je iznenadni napad Grobara naoružanih motkama, posle čega je došlo do tuče i opšteg meteža i jurnjave, nakon čega je su tri navijača završila u bolnici.

Prvenstvo Srbije počinje upravo u petak, Partizan od 21.00 u Humskoj igra protiv Napretka, i to kao "gost", pošto Kruševljani renoviraju stadion, pa se očekuje i dolazak Grobara, koji inače bojkotuju domaće utakmice već godinu dana.

Zvezda će prvi meč igrati u subotu od 20.00 protiv Jedinstva sa Uba na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA