Ovako je uhvaćen Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištu, majstor ga ugledao na kameri radnje pa okrenuo broj!

 
K. P.
K. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 12

Takođe, kako tvrde Lozničani, juče je viđen na Šabačkom putu

Ubicu mladog policajca iz Loznice Nikole Krsmanovića (34), Fatona Hajrizija, likvidirao je MUP danas u okolini Loznice. Njega je spazio meštanin koji je odmah obavestio policiju!

Kako Telegraf.rs saznaje sa lica mesta, meštanin Loznice koji ima radnju primetio je Fatona Hajrizija na nadzornoj kameri svoje radnje nakon čega je obavestio policiju o tome.

Takođe, kako tvrde Lozničani, juče je viđen na Šabačkom putu kako prolazi ljudima kroz dvorišta kuća.

Albanac Faton Hajrizi likvidiran je u ulici Drinska 21 u Loznici jer je pružao otpor policiji.

Nešto ranije kada je MUP Srbije objavio fotografiju osumnjičenog za zločin neko od meštana je javio da je osobu sa tim opisom video kod nekadašnje Viskozine crpne stanice.

Pripadnici MUP-a su u velikom broju blokirali čitav kraj i Drinsku ulicu i kod broj 21 su likvidirali Albanca.

Ministar Dačić se uputio na lice mesta.

Podsećamo, dan ranije je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da je ubistvo policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanje policajca Vjekoslava Ilića (50) prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, najverovatnije teroristički akt koji dolazi sa Kosova i Metohije od strane albanskih struktura.

Dačić je tada rekao da je policija uhapsila Mithata Hadžića iz Tutina koji se sumnjiči da je osumnjičenog automobilom tutinskih registracionih oznaka preuzeo u Preševu i vozio u pravcu Loznice.

„Naši policajci su primetili automobil i bilo im je sumnjivo šta će automobil iz Tutina blizu granice prema Bosni i Hercegovini. Prilikom utvrđivanja identiteta osumnjičeni je izvadio pištolj i pucao u dva policajca. Jedan je onako ranjen odgovorio paljbom, ali nije uspeo da ga pogodi“, rekao je ministar i dodao da osumnjičeni za ubistvo i ranjavanje policajaca nije evidentiran na administrativnim prelazima niti na graničnim s obzirom na to da je pronađena nemačka lična karta, a zbog čega je srpska policija kontaktirala nemačke kolege i vrše se provere.

Podsetimo, na licu mesta policija je pronašla pasoš izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajrizi Artan (33) i nemačku ličnu kartu.

Osim toga, Ivana R.  je juče uhapšena u Mladenovcu zbog sumnje da je sa suprugom Zoranom R., kom su lisice stavljene u Bijelijini pomagala osumnjičenom za ubistvo policajca Nikole Krsmanovića i ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava V. u Loznici, na društvenim mrežama se predstavljala kao influenserka.

- Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport osumnjičenog Fatona Hajrizija koji je u bekstvu i za njim se traga zbog sumnje da je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I. - kaže sagovornik.

(Telegraf.rs)

Video: Stiže pojačanje u Lozinicu: Žandarmerija sa dugim cevima pretražuje teren u potrazi za osumnjičenim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    19. jul 2024 | 14:57

    Ofirate čoveka. Jel treba sutra da mu se neko sveti.

  • Boza

    19. jul 2024 | 15:06

    Tachno tako, kako mozete da choveku koji vam je pomogao u nalazenju ubice, da ga javno ofirate i time njemu i njegovim bliznjima,indirektno ugrozite zivot. Sramota za policiju i medije.

  • Ma

    19. jul 2024 | 15:00

    Zar morate baš da kažete KO je primetio i prijavio? Ajmo jos ime i prezime pa i sliku, da mogu lepo da ga nadju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA