Zlikovac Hajrizi umalo ubio policajce u operaciji specijalaca: Evo šta se desilo u akciji neutralisanja

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Faton Hajrizi je koji je osumnjičen za ubistvo Nikole Krsmanovića likvidiran je u blizini Loznice

Faton Hajrizi ubijen je u blizini Loznice u ulici Drinska 21 jer je, kako je saopšteno, pružao otpor policiji, odnosno, pucao u njih. Oni su ga opkolili sa štitovima, šlemovima, pancirima i uspeli da "sačuvaju" živu glavu iako je Faton ispalio kišu metaka ka njima.

Inače, na mestu pucnjave su sada na mestu sad 4 saniteta.

Ivica Dačić saopštio je da je ubijen muškarac koji je presudio policajcu Nikoli Krsmanoviću.

Faton Hajrizi je koji je osumnjičen za ubistvo Nikole Krsmanovića likvidiran je u blizini Loznice.

Albanac Faton Hajrizi ubijen je u ulici Drinska 21 u Loznici jer je pružao otpor policiji, a fotografije možete pogledati OVDE.

Nešto ranije kada je MUP Srbije objavio fotografiju osumnjičenog za zločin neko od meštana je javio da je osobu sa tim opisom video kod nekadašnje Viskozine crpne stanice.

Pripadnici MUP-a su u velikom broju blokirali čitav kraj i Drinsku ulicu i kod broj 21 su likvidirali Albanca.

Ministar Dačić se uputio na lice mesta.

Faton Hajrizi je pre nedelju dana pobegao iz zatvora na Kosovu i Metohiji, gde je izdržavao kaznu zbog ubistva ruskog vojnika KFOR i drugih krivičnih dela. To nije prvi, već čak deveti put da Hajrizi beži iz zatvora. Navodno je pobegao u vremenskom periodu između pet i sedam sati ujutru.

- Ja sam Faton Hajrizi, koji je iz redova OVK otišao u rat kao 14-godišnjak. Ja sam Faton Hajrizi koji je delovao na severu 2006-2007. za dobrobit ove zemlje. Nije normalno, držali su me u zatvoru 23 godine, danas imam 40 godina - žalio se on na TikToku.

(Telegraf.rs)

Video: Stiže pojačanje u Lozinicu: Žandarmerija sa dugim cevima pretražuje teren u potrazi za osumnjičenim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    19. jul 2024 | 14:46

    Zlikovac u zatvoru drži američku zastavu.......ponosna Amerika ima ovakvog sina koji ih voli i podržava...........svi su im takvi na Kosovu....,kakva majka takva i deca.......

  • Sabac

    19. jul 2024 | 14:49

    Zasto se Dacic obraca? Zar ne postoji nadredjeni na terenu koji je vodio akciju? Bad napadno od Dacica,ici se 140 km,da objasni sta se desilo. Ponizavanje kadra.

  • Paki

    19. jul 2024 | 15:04

    Svaka cast policiji,ali mislim da treba dodatno objasniti sta se desilo.Sta znaci,kisa metaka?Ako je bio naoruzan samo pistoljem nije mogao da ispali vise od 15metaka.Ako su nasi policajci imali duge cevi mogli su lepo iz daljine da ga neutralisu.Nijedna policija na svetu ne bi takvog razbojnika zvala da se preda.Samo pogledajte kako je Nemacka policij tukla za vreme EURA,Francuska po ZUTIM PRSLUCIMA,itd itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA