Uhvatili ih na delu! Ovako su "popadali" dileri kokaina, zaplenjeno čak 9 kila ove droge

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pretresom stanova i prostorija koje su oni koristili na više lokacija u Beogradu pronađeno je i zaplenjeno oko 8,5 kilograma kokaina, oko 13.000 evra, 160.000 dinara, kao i više putničkih motornih vozila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Čačak i Policijske uprave za grad Beograd, PS Voždovac, i Višim javnim tužilaštvom u Užicu uhapsili su M. P. (36) i M. B. (55), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je uhapsila M. P. i M. B. na teritoriji Požege prilikom primopredaje 100 grama kokaina, a pretresom stanova i prostorija koje su oni koristili na više lokacija u Beogradu pronađeno je i zaplenjeno oko 8,5 kilograma kokaina, oko 13.000 evra, 160.000 dinara, kao i više putničkih motornih vozila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Video: Policija zaplenila skoro 3 tone kokaina skrivene među bananama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA