3 jeziva sledeća poteza osumnjičenog za ubistvo policajca Nikole: Pre će se ubiti nego pasti u ruke Srbima

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Na licu mesta pronađen je pasoš koji su izdale privremene institucije u Prištini i nemačka lična karta na ime Hajrizi Artan koji tvrdi da je brat uzeo njegova dokumenta

Emrush Tači, bivši direktor zatvora, izjavio je da prema njegovom poznavanju Fatona Hajrizija, on neće "pasti u ruke Srba".

On je rekao da bi Hajrizi mogao da dovede do novih žrtava ili počiniti samoubistvo, ali tvrdi da "neće biti uhvaćen od strane srpske policije".

"On ili beži ili se neće predati, koliko ga ja poznajem. Srpskoj policiji on neće pasti u ruke ni na koji način. On može da pokuša da prouzrokuje i druge žrtve, bežanje mu je primarno. Možda će izazvati i druge žrtve, ali ne verujem da će pasti u ruke Srbima", rekao je on za T7.

Zlikovac: Faton Hajziri Foto: RTV Dukagjini

I dalje traje potraga za muškarcem, koji je juče u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića. Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Pretražuju se i leva i desna obala Drine, a u potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

Nastavlja se potraga za muškarcem, koji je u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića.

Pretražuju se i leva i desna obala Drine, pošto se veruje da je napadač krenuo ka reci. U potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Na licu mesta pronađen je pasoš koji su izdale privremene institucije u Prištini i nemačka lična karta na ime Hajrizi Artan.

Traži se! Hajziri Artan, Osumnjičeni ubistvo policajca u Loznici Hajzri Artan Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Antona Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Nemačku, što bi se vraćao u Preševo.

Dačić je rekao da je u pitanju teroristički napad pa slučaj preuzima Tužilaštvo za organizovnai kriminal, jer je reč o napadu na policajca na dužnosti.

Vjekoslav Ilić, policajac koji je ranjen u pucnjavi kod Loznice, je u stabilnom stanju i svestan je. On je razgovarao sa pomoćnikom direktora policije Draganom Vasiljevićem koji je u razgovoru za RTS ispričao kako je došlo do napada.

U Bijeljini je uhapšen osumnjičeni za transport napadača od Preševa ka Loznici.

(Telegraf.rs)

Video: Opsadno stanje u Loznici nakon ubistva policajca, za osumnjčenim se traga: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    19. jul 2024 | 09:30

    Nerazumem zašto hapšenja kao Amerikanci i nema ga nikad vise na ulicu da ugrozi drugom život

  • Miki

    19. jul 2024 | 12:06

    Brat je te dokumente poslao iz Nemačke da ovaj može tamo.Laže da mu je ukrao..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA