Nastavlja se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici: Pretraga fokusirana na ovaj deo

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

U Bijeljini je uhapšen osumnjičeni za transport napadača od Preševa ka Loznici

I dalje traje potraga za muškarcem, koji je u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića. Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Pretražuju se i leva i desna obala Drine, a u potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

Nastavlja se potraga za muškarcem, koji je u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića.

Pucnjava u Loznici Foto: Marko Jovanović

Pretražuju se i leva i desna obala Drine, pošto se veruje da je napadač krenuo ka reci. U potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Na licu mesta pronađen je pasoš koji su izdale privremene institucije u Prištini i nemačka lična karta na ime Hajrizi Artan.

Pucnjava u Loznici Foto: Marko Jovanović

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Antona Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Nemačku, što bi se vraćao u Preševo.

Dačić je rekao da je u pitanju teroristički napad pa slučaj preuzima Tužilaštvo za organizovnai kriminal, jer je reč o napadu na policajca na dužnosti.

Vjekoslav Ilić, policajac koji je ranjen u pucnjavi kod Loznice, je u stabilnom stanju i svestan je. On je razgovarao sa pomoćnikom direktora policije Draganom Vasiljevićem koji je u razgovoru za RTS ispričao kako je došlo do napada.

U Bijeljini je uhapšen osumnjičeni za transport napadača od Preševa ka Loznici.

(Telegraf.rs)

Video: Stiže pojačanje u Lozinicu: Žandarmerija sa dugim cevima pretražuje teren u potrazi za osumnjičenim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radoš

    19. jul 2024 | 08:57

    Oprez mora da bude veći posebno kad se zaustavljaju vozila TT, NP, SJ reg.oznaka to su ljudi skloni švercu i brzoj zaradi. Za svaku osudu je opušten pristup zadatku policajaca što je plaćeno na žalost najvećom cenom, mladim životom. Na Zapadu kada te zaustavljaju uvek je jedan izmaknut s rukom na pištolju čuva kolegu a ovaj stariji okrenuo leđa ostavio mlađeg. Strašno neprofesionalno. Posebno što je pola noći. Taksistu procesuirati isto. Čuj zvao suprugu umesto stanicu ili hitnu i to govori da starešine ne provode redovno edukaciju ljudstva. Tu se izgubilo dragoceno vreme isto. Dačiću u penziju odmah.

  • SrbskiBek

    19. jul 2024 | 09:52

    Nema tela onog deteta !??? Nema hapsenja ovog ubice !??? Pa sta radi nasa policija !???? Kupuju stanove , skupe satove .. muvaju pevaljke , voze dzipove ….. dokle !???

  • Cobe

    19. jul 2024 | 09:27

    O kakvom terorizmu se ovde radi.Lupetanja. Da se radi o teroristi on bi to uradio u Preševo gde ima većinu albanskog stanovništva i gde bi mu svako pomogao a ne u Loznici.Žalosno što je poginuo policajac.Moje saučešće .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA