Potresna scena na mestu ubistva policajca u Loznici

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

"Boljeg čoveka od njega nije bilo. Nema mrlju u karijeri, ni u životu. Šta god da je radio, radio je profesionalno, što se pokazalo i u ovom slučaju, kada je zaustavio automobil"

Na mestu na kojem je ubijen policajac Nikole Krsmanovića (34) okupili su se ljudi koji pale sveće.

Inače, ispred kuće u selu Draginac ubijenog policajca okupila se tužna povorka, familija i mnogobrojni prijatelji, momci veliki kao delije, ubijenog policajca Nikole Krsmanovića (34) izjavljuju saučešće, plaču u koloni. Inače, sahrana će biti u subotu.

Nikolini prijatelji iz detinjstva su kasnije postali njegove kolege. U dvorištu porodične kuće Krsmanovića sede slomljeni. Kako pričaju za Telegraf.rs, Nikola je bio u Žandarmeriji u Beogradu, a potom je došao u graničnu policiju kako bi bio bliže kući i porodici i kako bi im pomagao. Ističu i da nije želeo da sedi na granici, već je isključivo da bude u patroli.

- Boljeg čoveka od njega nije bilo. Nema mrlju u karijeri, ni u životu. Šta god da je radio, radio je profesionalno, što se pokazalo i u ovom slučaju, kada je zaustavio automobil. Pre neki dan smo sedeli i gledali fudbal, a sada sedimo ovde i njega nema - kaže Nikolin prijatelj i dodaje da je za Nikolu "postojala samo priroda, sport i policija".

Nikolin drugi prijatelj ističe da je bio veoma cenjen u selu, da nema komšije koji nije došao u kuću Krsmanovića nakon sinoćnjeg ubistva.

- Trenirao je fudbal u lokalnom klubu, trenirao je karate, na svim policijskim obukama je briljirao. Obožavao je pse, hteo je da se bavi dresurom policijskih pasa - rekao je. Sa Nikolom je proveo najlepše dane. Znaju se od detinjstva, zajedno su išli u školu, bili su cimeri, radili su zajedno. Juče je trebalo da idu zajedno na rafting, ali je Nikola morao da radi.

- Umesto da mu idem na svadbu, ja kupujem crninu da dođem ovde. Nikola zaslužuje da se o njemu govori samo u superlativu. Niko ovde nijednu lošu reč nema za njega, kakva je to ljudska veličina. Ne sme da se zaboravi ko je i kakav je bio - dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • raspisi poternicu i nagradu

    18. jul 2024 | 19:10

    svi će se smejati kako je još i pobegao. Može da uradi šta hoće i da zbriše?????Postaćemo sinonim za budale kojima može sve da se radi.

  • Enver

    18. jul 2024 | 17:14

    Srbijo jadna si

  • teorija zavere

    18. jul 2024 | 19:00

    Žao mi je momka i nadam se da će ubica biti brzo uhvaćen. A ovima koji pale sveće po ulici mogu samo da piručim da se manu zapadnih fazona. U našoj je tradiciji da se sveće pale u crkvi, groblju ili u kući. Poštujte preminulog i ne palite sveće po ulici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA