"Artan Hajrizi je lagao": Dačič otkrio pozadinu zločina u Loznici

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

U pitanju je klasična laž, jer po kojoj logici lice se iz Hanovera vraća u Preševo ilegalno i ponovo pokuša da ilegalno ode u Nemačku?!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Artana Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Nemačku, što bi se vraćao u Preševo!?

“Lice čija su dokumenta kod naše policije Artan Hajrizi, dao je izjavu policiji u Hanoveru danas u 11:55 časova da mu je prekjuče njegov brat Faton iz njegovog stana u Hanoveru ukrao lična dokumenta.

U pitanju je klasična laž, jer po kojoj logici lice se iz Hanovera vraća u Preševo ilegalno i ponovo pokuša da ilegalno ode u Nemačku?!

Iz ovoga se jasno vidi da je to dogovoreno ranije i da je reč o organizovanom aktu.

Nemačka policija treba hitno da odgovori da li je Faton bio u Hanoveru i kako je ušao i izašao, i kako se našao u Preševu i zašto, sa kojim ciljem?

Posledica tog terorističkog akta i organizacije je ubistvo policajca, i zato tražimo i očekujemo punu saradnju sa nemačkom policijom i EULEKSOM, a ne laži u koje niko ne veruje,” izjavio je Dačić.

(Telegraf.rs)

Video: Stiže pojačanje u Lozinicu: Žandarmerija sa dugim cevima pretražuje teren u potrazi za osumnjičenim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    18. jul 2024 | 16:58

    Dosli smo do toga da nam policiju ubijaju tamo neki albanci u sred srbijeSvaka nam cast I opet ce da prodje ne kaznjeno Zabrana albanaca prolaz kroz SRBIJU!!!!

  • Realnost

    18. jul 2024 | 16:56

    Odlično, sada odemo do Merošine i utvrdimo kojim je sve šiptarima izdata putna isprava, kako i gde su prijavljeni, koliko ima lažna dokumenta koje im je izdalo to isto Dačićevo ministarstvo, ko je sve lopov u državnim organima, pa onda pričamo dalje!!! I koliko ima merošina!??

  • Oki

    18. jul 2024 | 17:01

    Kako nije lagao.......dokumenta su poslali da bi ga izvukli u nemačku.....sve je bilo organizovano.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA