Oglasio se osumnjičeni za ubistvo policajca u Loznici: U policiji sam, Faton je bio ovde...

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Istu priču prethodno je imao i njihov otac Mustafa Hajrizi

Artan Hajrizi, čiji je pasoš pronađen u taksiju iz kog je noćas u Loznici pucano na srpske policajce, oglasio se iz Nemačke.

U pucnjavi je ubijen Nikola Krsmanović (33), a teško ranjen Vjekoslav Ilić (50).

U intervjuu za "Lajmi.net" Artan tvrdi se nalazi u Nemačkoj već neko vreme.

"Faton je došao ovde i ukrao mi dokumenta", rekao je Artan u uživo uključenju.

Istu priču prethodno je imao i njihov otac Mustafa Hajrizi.

"Faton je otišao u Nemačku kod brata i ukrao mu pasoš. Artan u Nemačkoj radi osam godina. Čuli smo se sa njim", izjavio je Mustafa.

Faton je inače ozloglašeni kriminalac. Osuđen je za ubistvo ruskog vojnika, pripadnika Kfora, pre dve decenije kod Drenice. On je čak devet puta bežao iz zatvora, a oglasio se i na društvenim mrežama posle poslednjeg bekstva.

- Ja sam Faton Hajrizi, koji je iz redova OVK otišao u rat kao 14-godišnjak. Ja sam Faton Hajrizi koji je delovao na severu 2006-2007 za dobrobit ove zemlje. Nije normalno, držali su me u zatvoru 23 godine, danas imam 40 godina - žalio se on na TikToku.

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je na licu mesta pronađen pasoš, koji su izdale tzv. kosovske vlasti, na ime Artan Hajrizi.

Potraga za ubicom je u toku, ona je proširena daleko van lozničkog kraja, čak i na Republiku Srpsku.

Nakon noćašnjeg ubistva policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanja njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50) policija intenzivno traga za pucačem. Vozač "mercedesa" tutinskih registarskih tablica iz koga je pucano je uhapšen.

(Telegraf. rs)

Video: Helikopteri nadleću Loznicu: I dalje traje intenzivna potraga za osumnjičenim za ubistvo policajca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    18. jul 2024 | 13:41

    Чист тероризам. Фатон Хајризи је побегао из затвора на КиМ, стигао до брата у Немачкој, вратио се назад да би незаконито преко Прешева ушао у централну Србију и убио српског полицајца код Лознице. Питање је шта је он заправо још мислио да уради у унутрашњости наше земље. Репови терористичке ОВК итекако и даље имају пуну институционалну подршку у Приштини. Као и сви други који се баве криминалом, екстремисти разних профила. Ово је аларм за све службе безбедности, не само у Србији, већ у региону. Јер је очигледно да криминалци, од оних ситних, до најкрупнијих имају добру сарадњу са терористичким ћелијама или њиховим симпатизерима.

  • Mijo

    18. jul 2024 | 13:41

    Kratki postupak.

  • Vladimir

    18. jul 2024 | 14:41

    A što ovaj drugi nije prijavio krađu pasoša, pre ce biti da mu je poslao pasoš i ličnu kartu, da moze slobodno da se kreće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA