"Družili smo se kao mali, bio je za primer": Prijatelji se opraštaju od ubijenog policajca iz Draginca

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nikola Krsmanović (34) podlegao je povredama u Opštoj bolnici u Loznici, nakon što ga je ranio Albanac sa Kosmeta Hajziri Artan (33), upucavši njega i kolegu u Lipničkom Šoru

Tuga danas vlada Loznicom, ali i čitavom Srbijom, nakon ubistva mladog policajca Nikola Krsmanovića (34), a meštani ovog kraja i dalje u neverici opraštaju se od kako kažu, mladića za primer. Anđeosko lice policajca iz Draginca koji je izgubio život na dužnosti noćas u Lipničkom Šoru preplavilo je mreže, a rodbina i prijatelji očajni nakon gubitka zaštitnika Loznice, o njemu imaju samo reči hvale.

- Komšije smo, družili smo se kao mali i igrali fudbal zajedno. Stvarno dečko za primer. Tuga - rekao je jedan od meštana Draginca.

Mnogi Lozničani se danas opraštaju na mrežama od omiljenog policajca i dobrog prijatelja: "Krsmo brate","Brate počivaj u miru", pišu očajni prijatelji.

- Kume moj mili, neka bog podari duši tvojoj mir u carstvu nebeskom - oprostila se kuma od ubijenog policajca.

Nikolina sestra, kako saznajemo, živi u Švajcarskoj sa porodicom i čeka se njn dolazak.

Podsećamo, Nikola Krsmanović (34) podlegao je povredama u Opštoj bolnici u Loznici, nakon što ga je ranio Albanac sa Kosmeta Hajziri Artan (33), upucavši njega i kolegu u Lipničkom Šoru. Artan je, prilikom izlaska iz vozila, pucao iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao.

(Telegraf.rs)

Video: Opsadno stanje u Loznici nakon ubistva policajca, za osumnjčenim se traga: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA