Pucao iz "mercedesa" na policajce u Loznici: Traga se za vozilom sa ovim tablicama, tužilaštvo iznelo detalje

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića  u rame, nakon čega je pobegao- izjavio je miniostar Dačić

Albanac Hajrizi Artan, osumnjičen je za ubistvo policajaca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50) i policija intezivno traga za njim.

Srpska policija raspisala je potragu za krvnikom za koga se sumnja da je pobegao u Bosnu i Hercegovinu.

Hajziri Artan Foto: MUP Srbije

- Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića  u rame, nakon čega je pobegao- izjavio je miniostar Dačić.

- 17. jula u 23.50 sati na ulazu u grad Loznicu u blizini kafane "Loznička noć" prilikom kontrole putničkog motornog vozila marke "mercedes" registarskih tablica iz Tutina kojim je upravljalo lice H. M. sa saputnikom u vozilu H. A. od strane službenih lica stanice granične policije Trbušnica došlo je do oružanog napada H .A. na policijskog službenika N. K. i V. I., a tom prilikom je H. A. ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu policijskih službenika pri čemu je N. K. zadobio smrtonosne povrede, a V. I. prostrelnu ranu i trenutno je hospitalizovan. Više javno tužilaštvo u Šapcu vrši uviđaj na licu mesta. H .A. je za sada u bekstvu i policija intezivno traga za njim. H. M. koji je vozio automobil određeno je zadržavanje od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi - naveo je za Kurir Slavoljub Petković javni tužilac.

Ulaz u Loznicu je blokirala Žandarmerija.

Više o celom slučaju pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić: Specijalna teroristička jedinica je reagovala jer, i dalje je bilo pucanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA