Prizor koji slama srca na mestu na kojem je Albanac ubio policajca kod Loznice: Ovaj detalj će vas rasplakati

 
J. P.
J. O.
J. P. J. O.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 10

Na teritoriji Loznice trenuto je opasadno stanje, mnogobrojni pripadnici žandarmerije raspoređeni su na ovom mestu i tragaju za napadačem

Prizor koji slama srca na mestu na kojem je tragično izgubio život policajac Nikola Krsmanović (34), a njegov kolega Vjekoslav Ilić ranjen. Cveće i sveća položeni su u čast heroja kojeg je ubio Albanac sa Kosmeta Hajrizi Artan (33).

Na teritoriji Loznice trenuto je opasadno stanje, mnogobrojni pripadnici žandarmerije raspoređeni su na ovom mestu i tragaju za napadačem.

U kući tragično nastradalog policajca okupljaju se rodbina i prijatelji koji roditeljima, nemim od bola, izjavljuju saučešće.

Krsmanović je bio policijski sužbenik SGP Trbušnica, u MUP je bio od 2009. godine, a ubijen je noćas u Loznici.

Krsmanović je SŠUP u Sremskoj Kamenici, i od 2012-2023. godine, bio pripadnik Beogradskog Odreda Žandarmerije.

Neoženjen, bez dece, iza njega su ostali otac, majka i sestra sa porodicom.

Oglasio se Dačić

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je noćas u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajrizi Artan (33) i nemačka lična karta.

"Noćas, oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dve osobe", rekao je Dačić.

Traži se! Hajziri Artan, Osumnjičeni ubistvo policajca u Loznici Hajzri Artan Foto: MUP Srbije

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao.

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredama.

Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri.

Policija kod Mačvanskog Prnjavora Foto: Marko Jovanović

Uviđaj od strane Višeg javnog tužioca iz Šapca i pripadnika policije je u toku.

Porodici ubijenog policajca upućujem najdublje saučešće u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime“, rekao je Dačić

Detalje iz minuta u minut čitajte na našem BLOGU.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA