Dačić: Noćas u Loznici mučki ubijen policijski službenik na dužnosti, drugi teško ranjen

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredam

Policijski službenik Nikola Krsmanović (34) ubijen je u Loznici, a policijski službenik Vjekoslav Ilića (50) ranjen u rame.

Na njih je, nezvanično pucao, Hajziri Artan (33) . Policija je z anjim raspisala potragu.

"Noćas, oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dve osobe", rekao je ministar Ivica Dačić.

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33).

Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri.

Uviđaj od strane Višeg javnog tužioca iz Šapca i pripadnika policije je u toku.

"Porodici ubijenog policajca upućujem najdublje saučešće u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime", rekao je Dačić.


(Telegraf.rs)

Video: Dačić: Specijalna teroristička jedinica je reagovala jer, i dalje je bilo pucanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нибрС

    18. jul 2024 | 08:46

    Одакле шиптарски пасош у Србоји министре...

  • Sad

    18. jul 2024 | 08:10

    da vidimo sposobnost nase policije ?

  • Simke

    18. jul 2024 | 09:11

    Trebali bi da zabrnimo ulazak i prolazak kroz Srbiju ,bilo kome ko ima pasoše i tablice na vozilima nepostojeće republike.Ako je ne priznajemo tako i moramo da se ponašamo,tj.takav zakon treba i da se sprovodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA