Muškarci iz taksija pucali na policajce u Loznici, jedan poginuo: Za napadačem tragaju i helikopteri

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Kako saznaje Rina, jedno lice je lišeno slobode na licu mesta, dok se za drugim intezivno traga. U potragu su uključene i helikopterske jedinice MUP-a

Tokom rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika saobraćajne policije u Loznici, sinoć je došlo do krvavog obračuna, u kome je iz vatrenog oružja na pripadnike saobraćajne policije ispaljeno nekoliko hitaca.

U ovom obračunu od zadobijenih povreda jedna osoba podlegla je povredama.

"U taksi vozilu nalazili su se strani državljani, pretpostavlja se da su albanske nacionalnosti, koji su pucali na saobraćajnu policiju. Prema prvim informacijama sa terena, u tom obračunu, jedan policajac je od posledica ranjavanja preminuo, dok je drugi pripadnik MUP-a zadobio teške telesne povrede, ali je u stabilnom stanju", kazao je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Kako saznaje Rina, jedno lice je lišeno slobode na licu mesta, dok se za drugim intezivno traga. U potragu su uključene i helikopterske jedinice MUP-a.

Na licu mesta su velike snage pripadnika Ministarstva unustrašnjih poslova koji rade na rasvetljavaju celog slučaja.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    18. jul 2024 | 06:37

    To je zato što u ovu zemlju može da uđe i kurta i murta, znalo se ko može a ko ne može, ljudi sa kriminalnim dosijema ne mogu u zemlju pogotovo Albanske nacionalnosti, a o ovima sa puskama što šetaju gore po Subotici neću ni da govorim, najgore što je stradao službenik ni kriv ni dužan..

  • дингослав

    18. jul 2024 | 08:04

    Otvoreni Balkan u punom sjaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA