Pristigli rezultati obdukcije Gorana kog je rastrgao pas, situacija dobila obrt: Ova kazna preti sinu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Pas rase američki stafordski terijer se, po nalogu tužilaštva, nalazi na opservaciji u JKP "Zoohigijena i veterina" u Novom Sadu, a veterinatska inspekcija preduzima radnje iz svoje nadležnosti

Telo Zorana B. (56) pronađeno je u stanu u Solunskoj ulici u lokvi krvi. Iako se prvo mislilo da je čoveka ubio stafordski terijer njegovog sina, koji je bio u stanu dok je Zoranov sin bio odsutan, došlo je do obrta. Kako saznaje Telegraf.rs, obdukcija je utvrdila da je Zoran umro prirodnom smrću, a pas je potom rastrgao njegovo telo.

Zoranov sin Goran danas je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu zbog sumnje da je izvršio krivična dela kršenje porodičnih obaveza i ubijanje i zlostavljanje životinja.

Tužilaštvo je, nakon saslušanja, Osnovnom sudu u Novom Sadu predložilo da Goranu B. bude izrečena mera zabrane napuštanja boravišta, odnosno zabrana napuštanja Novog Sada, sa obavezom javljanja mesno nadležnoj policijskoj ispostavi.

Pas rase američki stafordski terijer se, po nalogu tužilaštva, nalazi na opservaciji u JKP "Zoohigijena i veterina" u Novom Sadu, a veterinatska inspekcija preduzima radnje iz svoje nadležnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Kvrgić: Zoohigijena preuzela psa, čekaju se instrukcije tužilaštva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    17. jul 2024 | 14:05

    Užas... ali ne mogu da ne konstatujem. Nikad ali nikad životinja nije odgovorna. Samo i uvek čovek. Kao pasioniranom ljubitelju životinja i vlasniku mačke i pasa, samo mi se po ko zna koji put ovo potvrdilo. Tragedija je i žao mi je ovog momka... verujem da je samo mogao da pretpostavi, ne bi izašao iz kuće.

  • Milorad

    17. jul 2024 | 13:58

    Što je kriv pas ako je danima gladovao i dobio hrane tj.leš pokojnika . proverite sina Stradale osobe

  • 🙄

    17. jul 2024 | 15:34

    Svakako je jezivo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA