Ovako izgleda automobil u kom je stradao Branislav (44): Usmrtio ga pijani vozač

 
E. T.
E. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Vukašin Milošević (26) samo je 48 sati proveo u pritvoru iako je imao u krvi 1,72 alkohola

Auto iz koga su vatrogasci jedva izvukli Branislava Jevrosimovića (44) izgledao je kao zgužvani papir, svedoče slike do kojih je "Telegraf.rs došao nakon nesreće na putu Lajkovac-Skobalj.

Nesrećnog čoveka automobilom "opel", u subotu, usmrtio je pijan Vukašin Milošević (26). U krvi mu je nađeno čak 1,72 promila.

Sumnja se da je vozač "opela" izgubio kontrolu, prešao u suprotnu kolovoznu traku i pri velikoj brzini zakucao se u "punto" u kom je bio Jevrosimović. Policija je privela Miloševića na trežnjenje, ali nakon saslušanja on je pušten kući tako što mu je oduzet pasoš, zabranjeno mu da napušta mesto boravka uz obavezu da se svakog ponedeljka javlja u policiju.

Ono što ovu nesreću čini neljudskom jeste tvrdnja svedoka da je Milošević, posle sudara, odmah pozvao oca koji ga je odveo u Dom zdravlja gde mu radi majka, umesto da bar vode dodaju Jevrosimoviću koji je bio zaglavljen u kolima. Isti ti svedoci rekli su da Milošević nije imao ni ogrebotinu na licu, a zahtevao od oca da ga odmah vozi kod lekara.

Tragedija

- To je neljudski! Ostavili su čoveka da umire u kolima! Da su mu odmah pomogli, možda bi preživeo! Ovako je čekao vatrogasce, koji su morali da ga vade iz kola, u kojima je bio zaglavljen, a sve vreme je imao teško unutrašnje krvarenje - kaže za Telegraf svedok ove užasne tragedije.

Kad je video udes, Miloševiću je odmah prišao drugi mladić, koji se slučajno našao tu.

- Dok se mladić okrenuo Milošević je već bio u autu i u pratnji oca otišao u Dom zdravlja u kojem mu radi majka. Nisu ni pogledali zaglavljenog i ranjenog Branislava - kaže naš izvor.

Kako Telegraf.rs saznaje, otac pijanog bahatog vozača D. M. radi kao nastavnik u Osnovnoj školi u Lajkovcu, dok mu je majka medicinska sestra u Domu zdravlja.

Po nalogu tužilaštva, naređena je obdukcija stradalog Jevrosimovića. Miloševiću se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju i preti mu kazna zatvora od dve do 12 godina.

(Telegraf.rs)

Video: Pucnjava u Majdanpeku, ubijen bračni par

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    16. jul 2024 | 07:18

    Za smrt neduzni gradana u saibrcaju krivicno moraju odgovarati nadlezni sluzbe koje blago reaguju tolerisu nasilje vizaca pihanstvo kazne snesno male i ss vise teskih prekrsaja vozac i dalje vozi dok nekog neusmrti

  • Koko

    16. jul 2024 | 04:48

    Za mesec dana u sudu ce biti drugačija priča. I dobri dečak ce biti na slobodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA