Pijan vređao sestru pa je pretukao, delimično priznao delo: Priveden muškarac iz Beograda

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je danas okrivljenog A.J. (42) zbog nasilja u porodici, a nakon što je navedeni izveštačen od strane komisije veštaka Specijalne psihijatrijske bolnice "Dr Laza Lazarević" u koju je bio smešten po nalogu javnog tužioca u cilju veštačenja.

S obzirom na nalaz i mišljenje veštaka da je okrivljeni procesno sposoban i da je njegova sposobnost da shvati značaj svog dela i da upravlja svojim postupcima bila bitno smanjena, okrivljeni je izneo svoju odbranu i delimično priznao izvršenje krivičnog dela, odnosno da jeste bio pod dejstvom alkohola i da je vređao svoju sestru, ali da joj nije zadao udarce po telu rukama i nogama.

Imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na oštećenu, kao i da će, s obzirom na prethodnu osuđivanost za isto krivično delo ponoviti izvršenje krivičnog dela, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo pranje novca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA