Deda koji je ubio bračni par kod Majdanpeka skriva se u šumi: Helikopter i dron nadleću selo, ima još ranjenih

 
Ekipa Hronike
Ekipa Hronike
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pušten je dron sa termovizijskom kamerom jer je noć već pala a teren, gde bi mogao da se sakrije ubica, nepregledan i obrastao šumom

U pucnjavi u selu Topolnica kod Majdanpeka stradao je bračni par R.J. i R.J. Njih je puškom ustrelio P.P (89).

Navodno, svađa napadača i komšija izbila je oko požara, a potom je deda upucao bračni par s leđa.

Da nesreća bude veća, prilikom pucnjave ranjen je i čovek (59) koji je u blizini gasio požar u polju. Njega su pogodila dva metka i on je zbrinut u Domu zdravlja u Donjem Milanovcu, potvrdio je doktor Vladica Petrović.

Ranjeni čovek trčao je pet kilometara od polja do sela kako bi tražio pomoć. Kako nezvanično saznajemo, u pucnjavi ima još ranjenih osoba.

Napadač je pobegao u šumu gde se skriva,  a kako kažu meštani, iako ima 89 godina starac je lovac i idalje je veoma vitalan. Blokiran je put ka šumi.

Na licu mesta su jake policijske snage, a u potragu za ubicom uključile su se i helikopterska jedinica MUP.

U selo Topolnica pristigle su pored specijalnih ekipa policije sa pancirima i vatrogasne ekipe kao i hitna pomoc. Prilaz je blokiran, a prema nezvaničnim informacijama ubica jos nije uhapšen. 

Kako javlja nas reporter, pušten je dron sa termovizijskom kamerom jer je noć već pala a teren, gde bi mogao da se sakrije ubica, nepregledan i obrastao šumom.

Interventne ekipe policijaca iz Majdanpeka naoružani automatskim puškama džipovima odlaze ka salašima i šumi koja se nalazi iznad njih. Kako javlja naš reporter, pretpostavlja se da se ubica tamo sklonio.

(Telegraf.rs/Milica Ristić)

Video: Policija prekopava kanal u obližnjoj šumi sela Zlot u potrazi za telom Danke Ilić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krang

    16. jul 2024 | 08:06

    Aaa sad mi je jasno zašto policija ne juri kriminalce pa kad su na oronulog ali ipak naoružanog i opasnog 89. godišnjeg starca digli dronove helikoptere pošli sa dugim cevima zamislite s čim bi morali da izadje pred ove prave kriminalce po elitnim delovima grada to bi bili tekovi i topovi minimum al to ipak ne ide nije red priznajete to bi ličilo na rat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA