Neljudski: Pijan skrivio nesreću, pozvao oca koji ga je odmah evakuisao, ostavili Branislava da umire u kolima

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

- To je neljudski! Ostavili su čoveka da umire u kolima! Da su mu odmah pomogli, možda bi preživeo! Ovako je čekao vatrogasce, koji su morali da ga vade iz kola, u kojima je bio zaglavljen, a sve vreme je imao teško unutrašnje krvarenje - kaže za Telegraf svedok ove užasne tragedije

Vukašin Milošević (26) iz Jabučja izazvao je mrtav pijan (1,72 promila alkohola u krvi) tešku saobraćajnu nesreću na putu Lajkovac-Skobalj u kojoj je stradao Branislav Jevrosimović (44), a kako Telegraf saznaje, on i njegov otac, koji je odmah došao po njega, ostavili su nesrećnog Branislava zaglavljenog i teško povređenog u kolima, i umesto da mu pomognu, odvezli se odmah sa mesta udesa!

Podsetimo, Milošević koji je bio mrtav pijan direktno se zakucao u automobil kojim je upravljao Jevrosimović. Nesrećni čovek ostao je zaglavljen i teško povređen, a Vukašin je, umesto da mu pomogne, pozvao oca koji je došao i odvezao ga u lokalni Dom zdravlja iako je u udesu sam zadobio jedva vidljive povrede.

- To je neljudski! Ostavili su čoveka da umire u kolima! Da su mu odmah pomogli, možda bi preživeo! Ovako je čekao vatrogasce, koji su morali da ga vade iz kola, u kojima je bio zaglavljen, a sve vreme je imao teško unutrašnje krvarenje - kaže za Telegraf svedok ove užasne tragedije.

Kad je video udes, Miloševiću je odmah prišao drugi mladić, koji se slučajno našao tu.

- Dok se mladić okrenuo Milošević je već bio u autu i u pratnji oca otišao u Dom zdravlja u kojem mu radi majka. Nisu ni pogledali zaglavljenog i ranjenog Branislava - kaže naš izvor.

Kako Telegraf.rs saznaje, otac pijanog bahatog vozača D. M. radi kao nastavnik u Osnovnoj školi u Lajkovcu, dok mu je majka medicinska sestra u Domu zdravlja.

Po nalogu tužilaštva, naređena je obdukcija stradalog Jevrosimovića. Miloševiću se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju i preti mu kazna zatvora od dve do 12 godina.

Podsetimo, Milošević je u subotu prvo priveden, ali nakon saslušanja nije mu određen ni pritvor. Milošević sedi kod kuće, iako je skrivio udes u kojem je čovek poginuo, a ima samo zabranu napuštanja boravišta, oduzet mu je pasoš i ima obavezu da se svaki ponedeljak javlja policiji.

Tužilaštvo je tražilo da se izveštače oba vozila, a kako se sumnja, Milošević je vozio i čak većom brzinom od dozvoljene.

(Telegraf.rs)

Video: Udes kod skretanja za Rušanj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dozivotna

    15. jul 2024 | 21:05

    Kakvi su to neljudi. Izazoves udes,dodje ti tata i pobegnete zajedno dok covek u autu umire krivicom bahatog,pijanog balavca. I tati i sinu suditi za ubistvo

  • Pp

    15. jul 2024 | 21:19

    Takve bezdušne zveri ne zaslužuju da žive, samo smrtna kazna je adekvatna za ovakve monstrume.

  • Leri

    15. jul 2024 | 21:00

    Pijani vozaci uporno prolaze nekaznjeno zato se ovo i desava. Koji vec put citamo ovako nesto ? Kazne presmesne. Ovaj ce da dobije max 2 godine i to je to. Znamo svi ko je dobio samo nanogicu a ubio dete. Nema pravde u nasoj zemlji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA