Sin zatekao mrtvog oca u krevetu, od straha nije smeo da uđe u sobu: Pitbul rastrgao vlasnika u Novom Sadu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Goran je policiji rekao da je na kratko otišao do grada da jede i da je oca zatekao kada se vratio u stan

Kako Telegraf.rs saznaje iz izvora dobro upoznatog sa istragom, tragični događaj koji se dogodio jutros u Solunskoj ulici na Detelinari u Novom Sadu, prijavio je Goran B, sin pokojnog Zorana B. koji je zatekao oca bez znakova života kada se vratio iz grada.

Goran je policiji rekao da je u sobi zatekao oca bez znakova života, te da ga je njegov pas izujedao u predelu vrata. On nije ulazio u prostoriju zbog svoje bezbednosti, već je sve video kroz staklo na vratima.

Ubrzo na lice mesta je došla hitna pomoć, policija, vatrogasci kao i pripadnici JKP Zoohigijena.

Radnik Zoohigijene je uspešno izveo psa i odveo ga u prihvatilište, nakon čega su ušli doktori hitne pomoći i policija koji su Zorana koji je inače bio slabo pokretan, zatekli sa brojnim povredama na krevetu u spavaćoj sobi bez znakova života. Smrt je konstatovana na licu mesta.

Zoranov sin Goran je priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 časova zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti ljudi, jer se on vodio kao vlasnik psa.

Goran je policiji rekao da je na kratko otišao do grada da jede i da je oca zatekao kada se vratio u stan, te da nije dugo bio van stana.

Telo nesrećnog Zorana je preneto na sudsku medicinu radi obdukcije.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    15. jul 2024 | 19:27

    Samo vi gajite te zveri...ne znam cemu se nadate

  • Aaa

    15. jul 2024 | 19:33

    Strasno. Sada je popularno imate pse, a retko ko ( cast izuzecima ) se zaista bavi njima. Retko ko ( opet kazem, cast izuzecima ) za svojim psom pocisti, retko ko stavlja psu masku na ulici I povodac. Toliko su pojedini, da ne kazem vecina , vlasnici pasa bahati da je to strasno. Danas su izgleda popularni sto veci I krvolocniji psi i tetovaze.

  • Daca

    15. jul 2024 | 19:50

    Ne znam, ništa mi ovde nije jasno?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA