MUP se oglasio o teškoj nesreći kod Knjaževca: Devojka umrla, vozač "forda" pijan pobegao, nije imao vozačku

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Policija u Knjaževcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjeg vozača „pežoa“ iz okoline ovog mesta, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Takođe, policija će podneti krivičnu prijavu i protiv dvadesetjednogodišnjeg vozača "forda“, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv

bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je sedamnaestogodišnjak juče ujutru, oko 4.30 sati, na putu Knjaževac-Pirot, upravljajući „pežoom“ u kome se na mestu suvozača nalazila dvadesettrogodišnja devojka, udario u „ford“ koji je dolazio iz suprotnog smera, a u kojem su se nalazili dvadesetjednogodišnji vozač i dvadesetpetogodišnjak.

Sedamnaestogodišnjak je pobegao sa mesta saobraćajne nezgode, a kada se vratio utvrđeno je da je vozio sa 1,16 promila alkohola u organizmu i sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kada je to ovim vozačima zabranjeno.

Takođe, utvrđeno je da je dvadesetjednogodišnji vozač „forda“ vozio sa 1,69 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole.

Dvadesettrogodišnja devojka je prevezena u Zdravstveni centar, gde je preminula dok su vozači „pežoa“ i „forda“ i putnik u „fordu“ povređeni.

(Telegraf.rs)

Video: U Novom Sadu pit bul usmrtio 56-godišnjaka, uhapšen njegov sin koji je vlasnik psa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    15. jul 2024 | 15:42

    Ko je bio pjan? Dvedestjednogodisnjak ,sedamnestogodisnjak ili dvaadesettrogodisnjakinja !!!???? Placaju li ovoga novinara od broja slova u textu!?

  • miki035

    15. jul 2024 | 16:49

    obojica bili pijani, minimum po15 godina zatvora pa neka se pitaju šta su činili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA