Vređao policajce, pa ih pozvao na tuču i jednom naneo povrede: Uhapšen muškarac zbog napada na službeno lice

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Policijski službenici su po prijavi građana da se u stanu u zgradi u Zemunu tuku dva lica, došli na mesto događaja, naredili okrivljenom da otključa vrata.

Danas su policijski službenici PS Zemun doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog M.R. (28) po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

On je izvršio krivično dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 323. stav 2. Krivičnog zakonika.

Policijski službenici su po prijavi građana da se u stanu u zgradi u Zemunu tuku dva lica, došli na mesto događaja, naredili okrivljenom da otključa vrata, na koja naređenja se okrivljeni prvo oglušio, vređao policijske službenike i pozivao ih na tuču, pa je potom otvorio vrata stana i fizički nasrnuo na policijskog službenika PS Zemun zadavši mu više udaraca u predelu lica i glave na koji način mu je zadao lake telesne povrede.

Imajući u vidu da je u pitanju lice koje se ranije lečilo u psihijatrijskoj ustanovi, po naredbi javnog tužioca veštak psihijatar je nakon obavljenog pregleda i razgovora sa okrivljenim dao mišljenje da je okrivljeni procesno nesposoban, te da boravkom na slobodi postoji ozbiljna opasnost da ponovi delo.

S obzirom na navedeno, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema neuračunljivom okrivljenom odredi pritvor i rešenjem istog smesti u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je škola gde je stradao dečak na Kanarevom brdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    14. jul 2024 | 01:00

    Зашто полицајци носе оружје ако не смеју да га употребе ! ? Шта би ти насилници урадили нанаоружаним грађанима кад наоружаним полицајцима наносе тешке повреде ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA