Požarevljanka pokušala nemoguće: Uzela ceo pazar za sebe, umesto da ga uplati na račun, uhapšena je

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

B. A. se sumnjiči da je od 16. do 22. decembra 2020. godine, kao zaposlena u kiosku privrednog društva "Štampa sistem" prisvojila novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su B. A. (30) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti, saopštio je MUP.

Ona se sumnjiči da je od 16. do 22. decembra 2020. godine, a tada kao zaposlena na radnom mestu prodavac u maloprodajnom objektu - kiosku privrednog društva "Štampa sistem" DOO Beograd, koji se nalazi u Požarevcu, prisvojila novac od dnevnog pazara koji je zadržala za sebe, a nije ga uplatila na tekući račun ovog privrednog društva.

Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, sprovedena u Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.

(Telegraf.rs)

Video: Filmsko hapšenje u Novom Pazaru: Mladić (27) sumnjiči se da je zapalio vozilo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    12. jul 2024 | 19:10

    Sve može da se namesti prodavcima.

  • Snezana J

    14. jul 2024 | 17:16

    A da li joj je poslodavac redovno uplacivao platu ,penziono i socijalno,to ne pisete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA