Podstanar prvo skočio da bije gazdinu ženu, pa izvukao deblji kraj: Detalji haosa u Šapcu

 
D. G.
D. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kako nezvaničko saznajemo sukob je eskalirao u opštu tuču kada su stanodavci tražili da im plati dugovanje za kiriju

Po nalogu tužilaštva policija u Šapcu sprovodi istragu o žestokoj tuči stanodavaca i mladića (31) koji je živeo u njihovom stanu, posle koje su svi zatražili lekarsku pomoć. Supružnici koji su izdali stan su u ovom sukobu zadobili lakše povrede i posle pregleda u bolnici su pušteni na kućni oporavak, a mladić je zbog kontuzije glave i višestrukog preloma rebara hospitalizovan.

- Inspektori policije će saslušati supružnike koji su iznajmili stan i povređenog mladića, kao i nekoliko svedoka. Kada budu utvrđene sve stvarne činjenice i okolnosti pod kojima je on teško povređen biće podnete prijave - naveo je naš izvor.

Pošto je istraga u toku nije saopšteno više detalja o tome zašto su se stanodavci i mladić posvađali i potom potukli. Nezvanično, sukob koji je eskalirao u opštu tuču kada su stanodavci tražili da im plati dugovanje za kiriju.

- Sve je počelo žučnom svađom u kojoj su razmenjene teške reči, a onda je on fizički nasrnuo najpre na ženu, a potom i muža. Komšije su čule galamu i buku i obavestile policiju koja je intervenisala oko 22 sata i mladića privela u policijsku stanicu - dodao je naš izvor.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova, ali su ga policajci iz pritvora sat vremena kasnije odvezli u bolnicu pošto se žalio na jake bolove. Posle dijagnostike je zbog teških povreda zadržan na odeljenju hirurgije.

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo pranje novca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA