Optuženi za ubistvo Danke imao zahtev! Dragijević negirao krivicu, evo šta je pričao u tužilaštvu!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Danas je imao zakazano saslušanje

Na zahtev branioca okrivljenog Dejana Dragijevića, za teško ubistvo malene Danke Ilić, da se dopunski sasluša od strane VJT Zaječar, na današnjem zakazanom saslušanju Dejan Dragijević je negirao izvršenje ovog krivičnog dela.

U prvom svom iskazu Dragijević je sve priznao- da su je kolima udarili, da ju je zadavio i da je bacio telo. Sada je zahtevao pred sudom da da novi iskaz, nakon čege je počeo svedočenje i ispričao novu priču.

Osumnjičenog su doveli pripadnici policije maricom iz pritvora. On je nakon hapšenja priznao da su on i Srđan Janković devojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i telo bacili na deponiju.

On je negirao sve što je prvobitno ispričao da je devojčica udarena kolima, a da ju je kasnije ubio, posle čega su telo bacili na deponiju. Njegov novi iskaz sada se poklopio sa izjavom Srđana Jankovića, njegovog kolege i drugog osumnjičenog za nestanak devojčice, koji je takođe povukao ranije dato priznanje u policiji.

Drugi osumnjičeni za ovaj zločin, Srđan Janković je, nedavno na ponovljenom saslušanju negirao ubistvo devojčice, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.

Pored Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, u ovom slučaju je osumnjičen i otac Dejana Dragijevića zbog sumnje da pomogao svom sinu da premesti telo devojčice.

Dejan Dragijević i Srđan Janković se nalaze u pritvoru, dok je Radoslav D, otac osumnjičenog Dejana D. nedavno pušten da se brani sa slobode.

Rođeni brat Dejana, Dalibor Dragijević je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

(Telegraf.rs)

Video: Sa lancima i lisicama Dejan Dragijević doveden u VJT: Hoće li danas otkriti gde je telo Danke Ilić?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    11. jul 2024 | 13:06

    koje ovde lud smeniti nacelnika i sudiju i advokate izlupati sramota bre stase radi...

  • G

    11. jul 2024 | 12:53

    Koja farsa

  • Oldtajmer®

    11. jul 2024 | 13:38

    Očekivao sam ovaj obrt, ali voleo bih da čujem odgovor na pitanje zašto je prvobitno priznao ubistvo? Odgovor bih voleo da čujem sa zvaničnog mesta a ne od čitalaca koji znaju koliko i ja, zapravo ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA