Misterija stravičnog ubistva supružnika u Vranjskoj Banji: Ni posle 4 godine slučaj nije rešen, istraga traje

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

I dalje je u toku rad policije na otkrivanju izvršioca

Pre tačno četri godine u dvorištu porodične kuće u Vranjskoj Banji u naselju Ćosiki ubijeni su Slavoljub Mladenović (47) i njegova nevenčana supruga Brankica Anđelković (41).

Zločin koji se odigrao u noći između 19. i 20. juna 2020. godine otkrio je otac ubijene Brankice, koji je došao kod ćerke da vidi zašto se nije javljala na njegove uporne telefonske pozive. Međutim, ni posle četri godine od ubistava, počinilac nije poznat, kao ni motiv izvršenja ovog zločina.

Više javno tužilaštvo u Vranju kaže da "policijska uprava Vranje, nije otkrila izvršioca, niti dostavila nove dokaze u pravcu otkrivanja izvršioca ovog dela".

- Predmet je u fazi istražnog postupka protiv NN izvršioca zbog krivičnog dela “ teško ubistvo”, po naredbi o sprovođenju istrage od 23.07.2020. godine. Tokom ovog postupka, obavljen je niz veštačenja, tačnije balistička, DNK veštačenja, veštačenje telefona, fizičko-hemijska veštačenja i dr. I pored brojnih veštačenja i drugih preduzetih radnji izvršilac nije otkriven, kao ni motiv ovog dvostrukog ubistva, tako da je u toku rad policije na otkrivanju izvršioca po zahtevu ovog tužilaštva od 10. avgusta 2020. godine - navode iz VJT.

Tužilaštvo je policiji, kao organu nadležnom za otkrivanje izvršioca, naložilo da preduzme radnje na utvrđivanju identiteta izvršioca i prikupljanju dokaza.

Komšije ubijenih su u vreme kada je zločin počinjen, bile uverene da je Slavoljub poznavao ubicu i da je Brankica ubijena jer je videla zločin i likvidirana je kao nepoželjni svedok.

(Telegraf.rs/S.T.)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA