Ovaj čovek mogao bi da otkrije gde je telo ubijene Danke: Dejan ide pred tužioca, vezane mu i ruke i noge

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Telo devojčice još nije pronađeno

U Više javno tužilaštvo u Zaječaru doveden je Dejan Dragijević, jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić.

Novo saslušanje je zakazano na molbu osumnjičenog, koji je u tužilaštvu nakon hapšenja priznao da su on i Srđan Janković devojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i telo bacili na deponiju.

On je danas oko 10 sati doveden u Više javno tužilaštvo.

Na sebi je imao belu majcu, lisice na rukama...Pognute glave ušao je u tužilaštvo dok su ga vodili pripadnici obezbeđenja.

Drugi osumnjičeni za ovaj zločin, Janković je, nedavno na ponovoljenom saslušanju negirao ubistvo devojčice, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.

Pored Dejana Dragijević i Srđana Janković, u ovom slučaju je osumnjičen i otac Dejana Dragijevića zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice.

Dejan Dragijević i Srđan Janković se nalaze u pritvoru, dok je Radoslav, otac osumnjičenog Dejana nedavno pušten da se brani sa slobode.

Rođeni brat Dejana Dragijević, Dalibor preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

(Telegraf.rs, Milica Ristić)

Video: Snimak osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić: Sprovedeni u tužilaštvo na novo saslušanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer®

    11. jul 2024 | 10:34

    E sada ako i on kaže da mu je priznanje iznuđeno tužilac može da se jb. A sam je najveći krivac jer je dozvolio da mu istragu vode mediji umesto struke koju očigledno i nemamo.

  • Tom

    11. jul 2024 | 12:57

    Cirkus ponovo radi!

  • Ja

    11. jul 2024 | 10:47

    Mogao bi ali nece i niko mu nista ne moze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA