Šamarao, davio i seksualno uznemiravao radnicu kladionice u Zemunu: Pritvor za muškarca zbog napada

 
J. V.
J. V.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Sumnja se da je D. J. (33) izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje, polno uznemiravanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policajci stanice Zemun doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenog D. J. (33) zbog sumnje da je izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje, polno uznemiravanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, saopštilo je ovo tužilaštvo.

Uhapšenom se stavlja na teret da je ova krivična dela izvršio 9. jula u kladionici u Zemunu kada je, pod dejstvom 2,49 promila alkohola u krvi, radnicu u kladionici najpre vređao, šamarao, davio rukama i polno uznemiravao. Na mesto događaja su došli policajci sa namerom da liše slobode okrivljenog koji je prilikom intervencije bio agresivan, oglušio se o naređenja policajaca i naneo policajcu laku telesnu povredu.

Pred javnim tužiocem okrivljeni je rekao da se ne seća događaja, a nakon video snimka je izjavio da ga je sramota i da želi da se izvini radnici kladionice.

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi okrivljeni ometati krivični postupak uticanjem na svedoke.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić: Sprovedeni u tužilaštvo na novo saslušanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    10. jul 2024 | 21:46

    Sad lepo,jedno 10 godina trežnjenja,na robiji...Pa mu više nikada neće pasti na pamet da se napije kao d.pe 😁🤗 To što se izvinio i što kao,"nije znao šta radi",ni malo ga ne opravdava..😠😡 Lep izgovor: ubiješ nekoga i onda se vadiš,da si bio pijan i nisi znao šta radiš??? Ma važi....Na robiju bato...🫵👊👊👹

  • Lord

    11. jul 2024 | 01:34

    Ima li ta radnica nekog "muskog" u familiji,da poprica malo sa ovom sirovinom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA