Pogledajte suludu vožnju motocikliste u Laćarku: Drogiran jurcao skoro 200 na sat

 
E. T.
E. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Vozač motocikla zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dok je motocikl privremeno oduzet

Saobraćajna policija je danas oko 11.30 sati presretačem zaustavila i isključila iz saobraćaja R. M. (23) iz Sremske Mitrovice vozača motocikla "suzuki", koji se u mestu Laćarak kretao brzinom od čak 195 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 60 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju.

R. M. nije imao odgovarajuću vozačku dozvolu, a droga testom utvrđeno je da je bio pod dejstvom kokaina. Takođe, kontrolom je utvrđeno da je registarska tablica na motociklu savijena i da nije vidljiva.

Vozač motocikla zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dok je motocikl privremeno oduzet.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    10. jul 2024 | 15:22

    Takav sedne na motor... I 195 km.. Posle pisu za njega u selu svi imaju reci hvale... A devojka ili zena pise zbogom moj voljeni

  • Trajno

    10. jul 2024 | 16:05

    Oduzimanje vozačke dozvole, bez prava na polaganje!Jedino onda će se dovesti u red, ovako nadrogiranih i pijanih, koliko hoćeš za volanom.

  • Crnogorac

    10. jul 2024 | 17:06

    Mene nikad ne bi stigli ja mojom hondom gruvam 300km/h

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA