Ujkino zar ovo da mi uradiš, ovu bol da mi naneseš: Rodbina se oprašta od mladića koji je poginuo u Mladenovcu

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Sa njim je u vozilu bio još njegov vršnjak koji se nalazio na mestu suvozača i zadobio teške povrede

S.M. (19) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Amerić kod Mladenovca u petak uveče.Od devetnaestogodišnjaka koji je tek zakoračio u život oprašta se rodbina potresnim rečima. 

- Ujkino zar ovo da mi uradis zar ovu bol da mi naneseš. Ujkino prase moje ostavio si nas. Ujkinooooo. Nikad te prežaliti neću. Počivaj u miru anđele moj mali - napisao je ujak poginulog mladića.

- Samo su suze iskrene, one nikada neće krenuti iz oka ako duša ne boli. Ponekad je toliko u duši boli da krenu i ne mogu stati. Pusti ih neka se slivaju niz obraze...pusti neka olakšaju duši...pusti ih neka boli jače. Neka te andjeli cuvaju..Prerano si otišao..Moje unuče - napisao je deda nesrećnog mladića.

Poginuo Stefan Mitrović iz Bataševa kod Mladenovca Foto: Facebook

Kako nam je potvrđeno, sa njim je u vozilu bio još njegov vršnjak koji se nalazio na mestu suvozača i zadobio teške povrede.

Fotografije automobila u kojem su se nalazili mladići pokazuje vrašku silinu udesa koji je odneo jedan mladi život. 

Za sada nije poznato šta je uzrok ove strašne nesreće, a sumnja se da je mladić koji je poginuo izgubio kontrolu nad vozilom.

(Telegraf.rs)

Video: Vozač "škode" udario devojku na skuteru, najmanje dvoje povređeno: Stravičan udes u Čačku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    8. jul 2024 | 07:42

    Ccccc tako mladi ljudi, klinci,jednostavno nisu sposobni za voznju i ne znaju da voze dok im mozak ne sazri! Roditelji su krivi jer su mu dali oružje. Pocivaj u miru,saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA