Snimljena sramna krađa u Beogradu: Dok je mladić iznosio robu iz kombija, muškarac ušao u vozilo i odjurio

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Na snimku se jasno vidi mušakarac sede kose, sa kačketom i naočarama kako obilazi oko kombija i hitro odlazi sa leve strane vozila nakon čega se vozilo velikom brzinom gubi iz kadra

Nepoznati muškarac juče je oko 14 časova ukrao kombi u Mirijevu i odvezao se njime. U vozilu se nalazilo i oko 180.000 dinara, a sve se dogodilo kada je vozač kombija istovarao robu.

Beli kombi marke "Mercedes", ukraden je juče oko 14 časova u Mirijevu, a ova vest se ubrzo proširila društvenim mrežama nakon što je objavljen snimak ove sramne krađe.

U kombiju je, kako prenosi moj_beo_grad_,bio pazar u iznosi od 120.000 dinara kao i novac vozača kombija T.K. u iznosi od 60.000 dinara.

Na snimku se jasno vidi mušakarac sede kose, sa kačketom i naočarama kako obilazi oko kombija i hitro odlazi sa leve strane vozila nakon čega se vozilo velikom brzinom gubi iz kadra.

(Telegraf.rs)

Video: Recna policija i ronioci na mestu sudara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    6. jul 2024 | 09:57

    Pa ko ostavlja kljuceve u kombiju kad nije u njemu ?! Radio sam posao gde moras cesto da izlazis iz auta,svaki put izvadim kljuc i stavim u dzep. Inace po policijskim izvestajima preko 50% kradje automobila se desava tako sto vozac ostavi upaljen auto ?! Dok je ovaca bice i vune. Sve je skola.

  • Перагеније

    6. jul 2024 | 11:04

    Неки штос?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA