≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novosađanin uhapšen zbog pronevere: Šurovao sa bivšim odgovornim licem Vojnog sindikata, završio iza rešetaka

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

D. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će, kao i protiv bivšeg odgovornog lica Vojnog sindikata Srbije biti podneta krivična prijava

  • 0
Hapšenje uhapšen ruke lisice privođenje Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su danas u Novom Sadu D. B. (53) zbog postojanja osnova sumnje da je u pomaganju izvršio krivično delo pronevera.

Sumnja se da je on 2022. godine, kao odgovorno lice PR ''Zlatibor Debra'' sa P. J, bivšim odgovornim licem Vojnog sindikata Srbije, zaključio Ugovor o organizaciji sportskih igara koje nisu održane.

Iako je ugovor zaključen između dva pravna lica, novac sindikata je prebačen na račun D. B. kao fizičkog lica, saopštio je MUP.

D. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će, kao i protiv bivšeg odgovornog lica Vojnog sindikata Srbije biti podneta krivična prijava.

Akciju su sproveli pripadnici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Poreskom upravom i po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA