≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukinut crveni nivo bezbednosnih pretnji od terorizma: Od večeras na snazi žuti nivo, evo šta to znači

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveni nivo bezbednosti ukida se u 19 sati

  • 5

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić doneo je odluku, s obzirom na smanjeni nivo bezbednosnih izazova, rizika i pretnji od terorističkog akta, o ukidanju crvenog nivoa bezbednosnih pretnji od

terorizma.

Mere koje su naložene u skladu sa crvenim nivoom bezbednosnih pretnji od terorizma, prestaju danas od 19 časova, i prelazi se na žuti nivo, što je umereni stepen ugroženosti od terorizma.

U skladu sa žutim nivoom bezbednosnih pretnji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaće pojačane mere predostrožnosti i pozornosti, u cilju zaštite objekata od vitalnog značaja za Republiku Srbiju, ključne infrastrukturne objekte, tržne centre, bioskope, javne objekte i mesta masovnih okupljanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    5. jul 2024 | 16:39

    Au koja komedija

  • Vu

    5. jul 2024 | 17:10

    I zamislite apsurda. Ispred sinagoge u Subotici od napada u BG celo vreme dežura patrola policije. Danas i sutra naveče od cele Subotice baš ispred sinagoge se održavaju dani kraft piva. Može li neko da izmisli veću glupost. Baš ispred sinagoge će dve večeri da se skuplja velika skupina ljudi uz pivo i živu muziku. Idealno za teroristički napad.

  • Uh...

    5. jul 2024 | 17:20

    Sad mi je lakse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA