≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nasilnik ušao u batajničku gostionicu s konjem i kočijama, pustio ga da pase cveće, pa pretukao konobara

Vreme čitanja: oko 1 min.

S.D. je ranije osuđivan

  • 4
Konj,kafana,policija Foto: Shutterstock

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušao uhapšenog S.D.(38) zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Okrivljenom se stavlja na teret da je krajem juna u ugostiteljskom objektu u Batajnici teško telesno povredio oštećenog D.A. (64) zadavši mu više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, nakon što ga je oštećeni upozorio da ne može da bude uslužen jer je u objekat došao sa konjem i kočijama, a konju je dao da pase cveće koje se nalazilo u žardinjeri.

Okrivljeni je takođe na oštećenog bacao stolice koje su se nalazilu u lokalu u kojem su se u tom trenutku nalazili gosti – očevici događaja, a ceo događaj je zabeležen kamerom video nadzora.

Pred javnim tužiocem okrivljeni se branio ćutanjem, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi okrivljeni uticati na svedoke i da će, s obzirom na raniju osuđivanost, ponoviti krivično delo, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

(Telegraf.rs)

Video: Šta su rekli Tajkovići: Završeno saslušanje komšija iz Banjskog Polja malene Danke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    5. jul 2024 | 13:54

    Bahata stoka! Zatvoriti ga nekoliko godina sa konjima, pa neka se druže!

  • Miroslav

    5. jul 2024 | 14:07

    Ovo bi u Americi bilo oznaceno kao pokusaj ubistva sa predumisljanjem, odnosno planirano, opsta javna opasnost,unistavanje privatnog objekta, jos ako je bio pijan ili drogiran i td. Dobio bi jedno 25 godina!!!

  • Сисица мала

    5. jul 2024 | 16:58

    Претукао мангуп старца од 64 године, а у тужилаштву к'о девојчица.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA