≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Završeno saslušanje komšija iz Banjskog Polja malene Danke: Evo šta su rekli Tajkovići

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostalo je da danas izjavu da i Dalibor Jović

  • 6

Živanka i Rade Trajković iz Banjskog Polja svedočili su danas u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru o ubistvu Danke Ilić (2).

Nakon nesto više od sat vremena svedoci bračni par je izašao iz tužilaštva. U jedan glas su rekli da su ostali pred prvobitnim iskazima - da su u tom trenutku bili iza kuće i da nista nisu ni videli ni čuli!

Na pitanje našeg novinara kako im je bilo da gledaju roditelje devojčice rekli su da će o tome ipak ćutati.

Prema iskazu osumnjičenog Dejana Dragijevića on je dete ubio 26. marta. Pored njega je bio i kolega Srđan Janković Telo su istog dana prevezli na Deponiju, ali su ga premeštali.

Dejan Dragojević i Srđan Jaković više tužilaštvo u Zaječaru Foto: Telegraf.rs/Milica Ristić

Janković je sve ovo negirao dva puta u tužilaštvu.

(Telegraf.rs, Milica Ristić)

Video: Ivana i Miloš Ilić roditelji ubijene Danke bili u tužilaštvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    5. jul 2024 | 12:33

    Zašto se ovo vodi kao ubistvo? Možda je jadno dete još uvek negde živo. Nema tela, nema DNK u kolima, nema materijalnih dokaza... Jedino imamo priznanje ovog Dragijevića, kome je brat, pod nerazjašenjim okolnostima, preminuo u pritvoru. Sumnjiv slučaj.

  • Nata

    5. jul 2024 | 12:42

    I sta smo saznali???? Od pocetka sumnjivo.Da li je policija proverila racune porodice??? Nije teorija zavere,jer gde ima dima ima i vatre.Nadjoh negde,komsije pricaju krijuci da je dete prodato.Ona prica iz Beca da se opet proveri.

  • Nora

    5. jul 2024 | 13:02

    Od prvog dana sam branila roditelje.Kao majka troje male dece i dalje mi je neshvatljivo da roditelji mogu da prodaju svoje dete.Iskreno više ne znam sta da mislim.Mnogo mi je zao Danke.Moja treća ćerka mnogo liči s njom i nekako kao da doživljavam lično.Nadam se da nisu zaboravili devojčicu,da jos traje potraga za njom.Sad bih volela da je mala živa,dobro a ostalo da li su krivi roditelji ili optuženi neka rešavaju institucije ili ko vec..Najbitnija mi je mala.Mozda sam pogrešila što sam kao majka branila njenu majku.Vise ne znam sta da mislim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA