≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je čovek zbog kog je došlo do drame u Beogradu: Nonšalatno išao ulicom sa puškom u ruci

J. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je Telegraf.rs objavio, u pitanju je bila vazdušna puška, za koju je muškarac, kada ga je policija sustigla, rekao da je neispravna

  • 11
Ubistvo Zemun, policija uviđaj Foto: Milena Đorđević

Policijske snage bile su u velikom broju prisutne oko Bulevaru kralja Aleksandra jer su građani oko 13.20 sati prijavili da se ulicom kreće čovek naoružan puškom. Snimak čoveka potom se pojavio na društvenim mrežama.

Za Telegraf.rs rečeno je da je u pitanju stariji čovek, što može da se vidi i na snimku objavljenom na društvenoj mreži instagram. Njega je neko snimio s leđa dok je išao ulicom, nonšalantno nosećipušku u desnoj ruci, tako da je bila uperena ka dole, u beton.

Kako je Telegraf.rs objavio, u pitanju je bila vazdušna puška, za koju je muškarac, kada ga je policija sustigla, rekao da je neispravna.

On je objasnio da je pušku poneo sa sobom jer je krenuo u Policijsku stanicu Zvezdara kako bi pitao policijske službenike šta da radi sa puškom i kako bi je, ukoliko je to moguće, predao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    4. jul 2024 | 15:30

    Previše luđaka u gradu...kao onaj sa samostrelom u rancu...

  • PRAVNA DRŽAVA

    4. jul 2024 | 15:56

    Kad je nabavljao pušku nije pitao policiju.Kad je neispravna što je nije vratio u MUP kad su gradjani vraćali oružje.Kad se ide u MUP da se pita za oružje ide se bez istog ili se zove MUP da dodje kući i da odnese oružje.Vidi se da je mator i sede glave trebao bi to da zna nego je neki ludak i trebalo bi ga odmah procesuirati za nauk drugima.A lažnu izjavu je dao laže kao pas.

  • Zaza

    4. jul 2024 | 16:02

    Bar da je stavio u neku kesu ,da se ne vidi skroz ,ovako ljudi misle da je stigao iz divljeg zapada i trazi Klina Istvuda da ga ubije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA